Ballerina's

52 Resultaten
Nieuwste collectie

52 Resultaten

Ballerina’s

Voor veel meisjes zijn de balletschoentjes an sich al een reden om op ballet te gaan. Maar gelukkig hebben we tegenwoordig de ballerina’s, zodat je, ook als je niet op ballet zit, wel de mooie schoenen kan dragen. Ballerina’s zijn elegante schoenen die met bijna elke outfit te combineren zijn. Zo staan ze mooi onder jurken en rokken, maar ook onder een broek!

Netjes en comfortabel

Het grote voordeel van ballerina’s is dat ze netjes staan, maar ook erg comfortabel zijn. Je draagt ze met gemak de hele dag zonder last van je voeten te krijgen. Verder is het ook een luchtige schoen, waardoor ze heerlijk zijn voor tijdens de warmere dagen.

Elke dag een ballerina

Omdat ballerina’s schoenen zijn die je elke dag kan dragen, vinden wij ook dat je genoeg keuze moet hebben. Zodat je elke dag anderen kan dragen als je zou willen. Daar hebben we voor gezorgd! Zo kun je kiezen uit ballerina’s van bijna 20 merken. Ook qua kleur bieden wij keuze genoeg. Met maar liefst 12 kleuren om uit te kiezen weten wij zeker dat je bij ons ballerina’s shopt voor elke dag van de week! En heb je voorkeur voor een bepaald materiaal? Met ballerina’s van leer, suède en veel meer heb je genoeg om uit te kiezen. Zeker weten dat je bij ons slaapt dus!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help