Instappers

489 Resultaten
Aanbevolen

489 Resultaten

Instappers

Even snel je schoenen aanschieten om het vuilnis buiten te zetten of naar de buren te lopen? Dan zijn instappers ideaal! Maar instappers zijn niet alleen handig, ook nog eens hartstikke fashionable. Ze worden dus eigenlijk bijna nooit gebruikt om alleen maar even kort aan te doen, maar voornamelijk als schoenen voor tijdens het dagelijkse leven. Wij begrijpen dat heel goed! En jij ook als je ons aanbod instappers bekijkt.

Variaties en stijlen

Espadrilles, slip ons, instappers: het komt eigenlijk allemaal op hetzelfde neer. En zoveel variaties als je hebt op de instapper, zoveel stijlen zijn er ook. Zo hebben we nette instappers die geschikt zijn voor naar het werk, maar hebben we ook instappers met een casual uitstraling voor onder een korte broek of zomerjurkje.

Thuis passen

Ben je op zoek naar instappers van een bepaald merk? Wij hebben ze van ontzettend veel merken, dus grote kans dat je ze bij ons vindt! Zo hebben we ze onder andere van Van Haren, Manfield en Sacha. Kom snel het complete aanbod ontdekken en bestel ze vandaag nog! Heb je ze thuis gepast en blijken ze toch net iets te groot of te klein? Dan stuur je ze gewoon eenvoudig retour.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën