Fietsstoeltjes voor

Kan jij ook niet wachten tot je voor het eerst met je baby op de fiets kunt? Heerlijk samen onderweg en je kleintje de schoonheid van de natuur laten zien en dat op je gemak op de fiets. Het spreekt voor zich dat je een baby in een zitje op de fiets meeneemt. Handige gordeltjes voorkomen dat je kindje eruit valt en de voetenbeschermers met riempjes beschermen de voetjes tegen het wiel en de spaken. Bij wehkamp heb je ruime keuze uit verschillende modellen van het kinderfietsstoeltje voor.

8 Resultaten
Aanbevolen

8 Resultaten

Een fietsstoeltje voor of achter?

Als je kind nog heel klein is, is het het beste om ze voorop mee te nemen in een fietszitje. Belangrijk is om met fietsen met je baby te wachten tot het zelfstandig en stevig zit. Meestal is dat vanaf 9 maanden. Kinderen kunnen tot ongeveer 15 kilo voor op de fiets zitten, maar ook eerder is het al mogelijk om ze naar een fietsstoeltje voor achterop te verplaatsen, bijvoorbeeld wanneer er een klein broertje of zusje bij is gekomen.

Een fietszitje voor de baby kopen bij wehkamp

Een fietsstoel voor een elektrische fiets nodig? Ook deze modellen hebben we in ons assortiment opgenomen. Omdat je kindje voorop de fiets zit, raden we je aan om voor een fietszitje voor met windscherm te kiezen. Hiermee houd je ook lichte regenspetters tegen. Bekijk de diverse merken zitjes, zoals Yepp, Urban Iki en Bobike en kies je favoriet.

Je fietszitje snel in huis

We begrijpen dat je niet kan wachten om samen met je baby op de fiets te stappen. Bij wehkamp geniet je van snelle levering. Plaats je vandaag nog je bestelling, dan heb je deze de volgende dag al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help