Mooi & gezond

Ontharen

Elke vrouw wil een zijdezachte huid. De één zweert bij waxen, de andere bij ontharingscrème en weer een ander bij scheren. En dan zijn er natuurlijk ook nog de elektrische hulpmiddelen, zoals epilator ...

82 resultatensorteren op
aanbevolen

Ontharen

Elke vrouw wil genieten van zijdezachte benen, oksels en bikinilijn. Ontharen kan tegenwoordig op vele manieren zoals door te harsen, te scheren of door ontharingscrème te gebruiken. Ontharen kan ook met behulp van elektrische apparaten zoals een epilator, IPL of een ladyshave.

Harsen of een ontharingscrème?

Een ontharingscrème zorgt dat de korte haartjes ook tot de wortel verwijderd worden. Door het gebruik van een crème voelt de huid zijdezacht aan zonder stoppels. De crème is te gebruiken voor ieder lichaamsdeel, je hebt dus geen aparte producten nodig voor de intieme delen. Met het gebruik van een harsapparaat wordt de huid op een eenvoudige manier onthaard met een professioneel resultaat als gevolg.

Scheren

Een eeuwenoude en nog steeds populaire manier van ontharen is scheren. Met een scheermesje worden de haren eenvoudig verwijderd vanaf de huid. Met een scheermesje bespaar je veel tijd, doordat je in een simpele beweging tegelijkertijd schuim aanbrengt en scheert. Voor mensen die geen gedoe willen hebben met het verwisselen van de mesjes hebben wij wegwerpmesjes. Deze wegwerpmesjes kunnen enkele keren gebruikt worden totdat de mesjes bot worden of de aloë vera niet meer zichtbaar is.

Elektrische apparaten

Een IPL apparaat is een pijnloze en effectieve manier van ontharen. De IPL geeft lichtflitsen waardoor de haren bij de wortel worden afgebroken. Na slechts enkele behandeling zie je al verschil in haargroei. Een ladyshave is een elektrisch scheerapparaat welke vaak voorzien is van een snoer. Bij een ladyshave worden de haren geëpileerd met wortel. Dit geeft hetzelfde effect als het epileren met een pincet.

Wanneer je de huid extra wilt beschermen tijdens het ontharen kun je gebruik maken van een scheergel. Een scheergel helpt de huid te beschermen tegen uitdrogen en maakt de huid ongelofelijk zacht en glad.