Woood fauteuils

19 resultaten
aanbevolen

19 resultaten

WOOOD fauteuils: goed voor jou, goed voor het milieu

WOOOD is een merk dat niet enkel aandacht heeft voor jouw interieurwensen, maar ook voor het milieu. Zo ben je er bijvoorbeeld van verzekerd dat houten WOOOD meubilair altijd gemaakt is van FSC-gecertificeerd hout. Draag jij zowel je interieur als de natuur een warm hart toe? Kies dan bij wehkamp een WOOOD fauteuil.

Een WOOOD fauteuil in je favoriete kleur

Fauteuils van WOOOD zijn beschikbaar in al je favoriete kleuren. Kies voor een basic WOOOD fauteuil in zwart of ga voor een Chique WOOOD fauteuil in groen. Wil je meerdere fauteuils kopen? Kies dan eventueel voor twee verschillende kleuren. Zo staan een groene en gele fauteuil prachtig bij elkaar of denk aan de originele kleurencombinatie van groen en roze.

Welke WOOOD fauteuil heeft jouw hart gestolen?

De compacte WOOOD Rocco fauteuil heeft ronde vormen die ieder interieur verzachten. Een WOOOD fauteuil Sara laat meer zijn aanwezigheid gelden en staat fier op zijn hoge poten. Vind je een hogere rugleuning belangrijk? Overweeg dan de WOOOD Sally fauteuil of de Micha fauteuil. Een WOOOD draaifauteuil is handig als je geregeld de fauteuil wilt bijdraaien, bijvoorbeeld om uit het raam of naar de tv te kijken. Combineer je fauteuil of WOOOD draaifauteuil met een bijpassende WOOOD poef en/of plaats er een WOOOD krukje naast als bijzettafeltje om het comfort compleet te maken.

De kwaliteit van WOOOD

WOOOD designs staan voor duurzaamheid, kwaliteit, comfort en stijl. Als je van alle voordelen van dit merk wilt genieten, maar voor de beste prijs, kijk dan of je in de aanbieding de fauteuil van WOOOD kunt vinden waar jij verliefd op bent geworden. Wij hebben namelijk regelmatig bij wehkamp een WOOOD fauteuil in de sale! Profiteer van van mooie prijzen tijdens een aanbieding van een fauteuil van WOOOD.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.