POP top teaser image

Woood eetkamerstoelen

12 Resultaten
Aanbevolen

12 Resultaten

Een WOOOD eetkamerstoel die bij je past

Een eetkamerstoel kiezen is nog niet zo makkelijk. Het is belangrijk dat je WOOOD eetkamerstoel fijn zit. Ook wil je dat je stoelen een mooi geheel vormen met je eettafel van WOOOD. Heb je kinderen, dan is het na het eten soms een behoorlijke knoeiboel. Je stoelen moeten dus makkelijk schoon te maken zijn. In onze collectie vind je precies de eetkamerstoelen van WOOOD die bij jou passen. Kijk ook zeker eens bij de eetkamerstoelen van WOOOD Exclusive, het luxere broertje van WOOOD.

Een eetkamerstoel komt niet alleen

Veel mensen beginnen met de keuze van een eettafel, daarna komen de stoelen pas. Doe het eens andersom. Kies je voor een WOOOD eetkamerstoel van fluweel met leuning, dan heb je vaak een wat langere tafel nodig, omdat deze stoelen over het algemeen wat breder zijn. De zithoogte van je WOOOD eetkamerstoel in cognac bepaalt mede de hoogte van je tafel. Het is dus belangrijk om over allebei na te denken.

Het perfecte materiaal voor jouw eetkamerstoel van WOOOD

Wil je in jouw eethoek een luxe uitstraling creëren? Kies dan voor een WOOOD eetkamerstoel van fluweel of een WOOOD eetkamerstoel van velvet. Hou je van uren tafelen en zit je niet alleen tijdens het eten aan de eettafel? Een WOOOD Crafton eetkamerstoel heeft leuningen en zit zo comfortabel dat je er de hele dag op kan blijven zitten. Kies voor een eetkamerstoel van polyester of plastic als je stoelen zoekt die je makkelijk schoonhoudt. Heel praktisch met kinderen en huisdieren!

Beken kleur

Niet alleen het materiaal, ook de kleur van je eetkamerstoel bepaalt de uitstraling. Een WOOOD eetkamerstoel in het groen staat prachtig bij een muur met een blauw accent of bijvoorbeeld een zwarte eettafel. In een industrieel interieur staat een WOOOD eetkamerstoel in cognac perfect. Je combineert hem met een houten tafel en roze accentkleuren die je bijvoorbeeld laat terugkomen in kandelaars of je servies. Ook grijs en groen zijn mooie combinatiekleuren.

Bij wehkamp denken wij ook aan de kleintjes

Is je kleine nog niet groot genoeg om ook op een eetkamerstoel van WOOOD te zitten? Wij hebben aan alles gedacht. Neem gerust een kijkje bij onze kinderstoelen. Hier vind je vast een stoel die uitstekend bij de eetkamerstoelen van WOOOD past.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help