Merken

TP-Link

TP-Link is een Chinese fabrikant van allerlei producten voor een (online) computernetwerk. Van netwerkkabels tot routers en wifi-versterkers: het is er allemaal van dit merk. Daarnaast is er een inter ...

49 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Werkt je internet in de woonkamer vliegensvlug, maar op zolder stukken minder rap? Dan is de kans groot dat je wifi-signaal niet sterk genoeg is om elke kamer in je huis te bereiken. Met een wifi-versterker van TP-Link los je dit probleem kinderlijk eenvoudig op. Een andere optie is een zogeheten multiroom wifi-systeem. Hiermee plaats je een router in elke kamer of op elke verdieping van je woning. Zo heb je gegarandeerd razendsnel internet.

Alles voor een modern en snel netwerk

TP-Link biedt alle denkbare benodigdheden voor een goed functionerend netwerk, van ethernetadapters tot een switch om een oud netwerk te moderniseren. Wil je ook onderweg razendsnel internet op je laptop of tablet? Dan is een mifi-hotspot ideaal. Dit apparaat biedt hoge downloadsnelheden, zodat je ook buitenshuis op je gemak een videochat houdt of een onlinegame speelt. Daarnaast omvat het aanbod onder meer routers, wifi-versterkers en netwerkkaarten.

Slimme apparatuur voor nog meer gemak

TP-Link maakt ook enkele apparaten met ultramoderne functies. Met de TP-Link slimme stekkers bedien je elk apparaat met je smartphone. Hiermee zet je bijvoorbeeld alle lampen of andere elektronica op een vast tijdstip uit. Zoek je naar moderne apparaten, maar is je budget beperkt? Profiteer dan van onze handige prijsfilter. Zo stel je een maximumprijs in voor de routers, adapters of andere apparatuur. Dankzij de scherpe prijzen van deze Chinese fabrikant is er iets voor elk budget, dus sla vooral je slag.