Merken

Nutrilon

Wat doet voeding allemaal voor de ontwikkeling van je kindje? In de eerste 3 levensjaren van je kindje, is er een enorme groei. Nutrilon doet al meer dan 100 jaar onderzoek naar de voedingsbehoefte va ...

19 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Nutrilon flesvoeding

Je wil overstappen op flesvoeding. Dit lijkt een kleine stap, maar zo voelt het niet altijd. Weg van de borstvoeding wil je nog steeds zeker weten dat je dochter of zoon gezonde voeding binnenkrijgt. Elke moeder wil immers enkel het beste voor haar kindje. Nutrilon flesvoeding is dan een veilige keuze. De voeding van Nutrilon bevat namelijk alles wat je kleine nodig heeft, zodat de overstap naar flesvoeding zorgeloos gaat.

Van baby tot peuter

Voed je kindje gerust al vanaf de eerste uren met de speciale Nutrilon flesvoeding voor baby's nummer 1. Groeit je dochter of zoon, dan groeit de voeding mee. Zo is er Nutrilon 2 opvolgmelk voor kindjes vanaf zes maanden. Dit loopt op tot en met nummer 6 voor je peuter. Elk nummer bevat een eigen samenstelling van vezels, vitaminen, probiotica en pronutra ijzer die past bij de leeftijd van je kleine.

Speciale flesvoeding

Sommige kindjes hebben een lactose-intolerantie. Andere kindjes willen weer opvallend veel eten. Nutrilon flesvoeding is er ook voor deze kindjes. Er is bijvoorbeeld Forte voor de kindjes die extra voeding nodig hebben en hypoallergene voeding die de kans op koemelkallergie verkleint. Zo is er Nutrilon babyvoeding voor ieder kindje.

Je hebt het al druk genoeg met je kleine, dus ga je liever niet ook nog de deur uit voor Nutrilon flesvoeding. Bestel de voeding dan gewoon vanaf de bank. Onze bezorgservice levert de Nutrilon flesvoeding dan snel bij je af.