Jurken & rokken

Wat doet voeding allemaal voor de ontwikkeling van je kindje? In de eerste 3 levensjaren van je kindje, is er een enorme groei. Nutrilon doet al meer dan 100 jaar onderzoek naar de voedingsbehoefte van kindjes. Wat heeft jouw kindje allemaal nodig? Bepaalde omega 3 vetzuren voor de hersenontwikkeling, vitamines A, C, en dragen bij aan een goed immuunsysteem. Dit alles komt samen in Nutrilon met Pronutra flesvoeding.

Nutrilon

Op een bepaald moment wil je je kindje flesvoeding gaan geven. Of je gaat borstvoeding met de fles combineren. Dan wil je voor je zoon of dochter uiteraard een babyvoeding die de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling zo goed mogelijk ondersteunt. Met Nutrilon van Nutricia kies je voor baby-, peuter- en kindermelk die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en die je kindje in elke fase de juiste voedingsstoffen geeft.

Verschillende soorten voeding

Als je baby’tje zes maanden oud is kan je beginnen met Nutrilon-babyvoeding Standaard 2. Standaard 3 is geschikt voor baby’s vanaf tien maanden. Daarnaast is er speciale dieetvoeding, die je bijvoorbeeld kan geven bij krampjes of moeilijke ontlasting. Onze Nutrilon-voeding is geschikt voor baby’s die veel spugen. Voor het laatste flesje is er opvolgmelk met rijstebloem om lekker mee te gaan slapen.

Flesvoeding voor pasgeborenen

Nutrilon benadrukt dat het belangrijk is om borstvoeding aan je pasgeboren baby te geven. Als dit niet mogelijk is, is voor kindjes tussen de nul en zes maanden Nutrilon Standaard 1 een goede keuze. Voor kindjes met allergieën kan je in overleg met een arts of het consultatiebureau kiezen voor een speciale flesvoeding. Zo vind je bij onze Nutrilon-flesvoeding ook hypoallergene voeding tegen koemelkallergie.

Melk voor dreumesen en peuters

Om het immuunsysteem en de hersenontwikkeling extra te ondersteunen kan je kiezen voor houdbare dreumesmelk. Kant-en-klaar en helemaal afgestemd op kindjes van één tot twee jaar. Is je kind drie jaar of ouder en vaak kieskeurig met eten? Geef dan peutermelk van Nutrilon, dat alle belangrijke voedingsstoffen en vitaminen bevat voor deze leeftijdsfase.

Goede voeding vormt de basis voor een gezonde toekomst. Zorg dus voor gezonde eetgewoonten en bestel Nutrilon bij wehkamp. Je hoeft er de deur niet voor uit en betaalt geen verzendkosten vanaf 20.-.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.