Jurken & rokken

MET jeans Het Italiaanse MET Jeans is een initiatief van denimgoeroe Eugenio Scheima, die mede aan de basis stond van de hedendaagse denimcultuur. De wassingen, fits en detaillering zijn geraffineerd en doordacht. Doordat ze kort op de markt zitten, slaagt MET (dat staat voor metropolitan) er steeds in met nieuwe, revolutionaire designs te komen.

MET Jeans

Draag jij ook zo graag iedere dag jeans? Het is immers de beste basis voor iedere outfit, zowel zakelijk als casual en feestelijk. Jij weet precies hoe je je jeans als beste basis gebruikt voor alle gelegenheden. Helemaal als die jeans er eentje is van MET Jeans.

Italiaans design

Het Italiaanse MET Jeans weet precies wat vrouwen willen van hun MET Jeans-damesjeans. En dat zie je terug in een mooie pasvorm, echte denimkleuren en de verfijnde details. Naast jeans heeft MET Jeans ook streetwear, zoals sweatpants en hoodies. In de collectie kom je ook T-shirts en jacks tegen. De bovenkleding is voorzien van het MET Jeans-logo en hippe kleuren. De jeans zijn verkrijgbaar in de maten 25-30 tot en met 35-35, en de andere kleding in de maten 32 tot en met 42 (2XS tot en met XL).

Casual en sportief

Draag de damesjeans van MET Jeans als basis en combineer deze met de MET Jeans dames-T-shirts & tops voor een sportieve streetlook. De hoodies en sweatpants zijn ideaal om te dragen als je gaat dansen of sporten in het park. Je combineert de jeans overigens net zo gemakkelijk met pumps als met laarzen en sneakers. Net waar jij zin in hebt.

Formele look

Ga je voor een formele look? Met een mooie MET Jeans kan je alle kanten op. Combineer de broek bijvoorbeeld eens met een wijdvallend tuniek of met een mouwloze blouse en een jasje. Zo krijgt je jeans ineens een heel andere uitstraling. Helemaal als je dan een paar powervrouwhakken er bij draagt. Voor een stijlvolle look is het leuk om je schoenen en top qua kleur op elkaar af te stemmen. Zo krijgt ook je damesjeans van MET Jeans meer aandacht.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.