Merken

Fisher-Price babyspeelgoed

Fisher-Price staat bekend om de speelse kleuren en het onverwoestbare kunststoffen speelgoed dat enorm tot de verbeelding van kinderen spreekt. Fisher-Price babyspeelgoed is speciaal ontwikkeld voor k ...

24 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Fisher-Price babyspeelgoed

Je hebt voor volgende week een kraamvisite gepland en je hebt nog geen cadeautje kunnen vinden. Het is het eerste kindje in je omgeving en eerlijk gezegd heb je geen idee wat nu voor het kindje en voor de ouders leuk is om te krijgen. Kleding is moeilijk, omdat het zo persoonlijk is. Dan maar iets van speelgoed? Met Fisher-Price babyspeelgoed koop je veel meer dan dat!

Spelend leren en lerend spelen

De druk om te leren ligt bij baby's gelukkig nog niet zo hoog. Zij ontdekken de wereld op een ontspannen manier, vanaf mama's schoot. Fisher-Price babyspeelgoed is gericht op het ontdekken van geluiden, kleuren en bewegingen. De kleintjes ontwikkelen de grove motoriek door te grijpen, te duwen en te drukken. Wat gebeurt er als ik hier duw? Leer dansen en bewegen met Beat Bo de Robot. Leer de grote wereld kennen door de ogen van Little People, zoals met het Little People vliegtuig.

Voor binnen en buiten

Het speelgoed van Fisher-Price kan goed tegen een stootje en is daarom geschikt voor zowel binnen als buiten. We hebben zelfs speciaal speelgoed dat mee in bad kan, zoals de eendenbal. Bekijk onze collectie Fisher-Price buitenspeelgoed voor speelgoed dat speciaal bedoeld is om mee naar buiten te nemen.

Fisher-Price Babyspeelgoed bestellen bij wehkamp

Heb je vragen over de artikelen of je bestelling? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord.