Lippotlood

Een lippotlood is een must-have om je lippenstift of lipgloss zo mooi mogelijk tot zijn recht te laten komen. Het zorgt er namelijk voor dat de lipstick of lipgloss beter blijft zitten en benadrukt de mooie vorm van je lippen. Benieuwd welke kleuren we allemaal hebben? Bekijk het en zoek het lippotlood uit dat bij je past!

18 Resultaten
Aanbevolen

18 Resultaten

Ontdek lippotlood van verschillende merken in prachtige kleuren

Vrijwel alle make-upmerken hebben een lippotlood aan hun make-upcollectie toegevoegd. Je maakt daarom een keuze tussen lippotloden van de bekende beautymerken Rimmel London, Max Factor, Bourjois en meer. Deze merken hebben dit make-upproduct aan hun collectie toegevoegd, omdat het gebruik van een lippotlood erg veel voordelen met zich meebrengt. Met een lipliner benadruk je namelijk de mooie vorm van je lippen of kun je de oorspronkelijke vorm van je lippen een klein beetje ‘bijwerken’. Door met een lippotlood buiten de lijntjes van je lippen te tekenen, zien je lippen er opeens voller uit. Ook zorgt een lippotlood ervoor dat de lippenstift of lipgloss die je daarna aanbrengt beter blijft zitten.

Welke kleur lippotlood kiezen?

We hebben lipliners in ontzettend veel verschillende kleuren. Het kan daarom lastig zijn om een keuze te maken, maar gelukkig is het kiezen van de juiste kleur lipliner vrij eenvoudig. Je kunt namelijk het beste de kleur kiezen die het meeste lijkt op de lippenstift of lipgloss die je van plan bent om over de lipliner aan te brengen. Als je de kleur die er precies op lijkt niet kunt vinden, dan kun je ook een kleur kiezen die wat lichter is. Vergeet niet om de punt van je lipliner regelmatig te slijpen met een geschikte puntenslijper. Met een lippotlood die een scherp puntje heeft, behaal je namelijk het mooiste resultaat. Aan het einde van de dag kun je de lipstick en de lipliner verwijderen met een reinigingsproduct dat bedoeld is voor het verwijderen van make-up. Vergeet ook niet om regelmatig een goede verzorgende lipbalm aan te brengen. Op verzorgde lippen die vrij zijn van velletjes komt het lippotlood het beste tot zijn recht.

Bestel je nieuwe lippotlood vandaag, morgen in huis

Maak vandaag nog een keuze tussen de lippotloden van al die bekende merken en bestel, dan creëer je morgen al de mooiste lippen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën

Mijn account
Help