Tassen

Leren tassen

218 resultatensorteren op
aanbevolen

Leren tassen

Met een mooie leren tas maak je je outfit helemaal af en kun je je look binnen een handomdraai een luxe uitstraling geven. Toen celebrity's in de jaren negentig volop werden gefotografeerd met luxe leren designer-tassen ontstond het fenomeen 'IT-bag': tassen die door tassenfans over de hele wereld werden gezocht. Misschien heb je er zelf ook wel eentje in je kast? Lucky you, want de IT-bags zijn niet de meest makkelijk verkrijgbare leren tassen. Ze zijn vaak zó populair dat er lange wachtlijsten voor bestaan.

Beroemde leren tassen

Er zijn zelfs 'beroemde' leren tassen. Dit zijn klassieke tassen van mooie soorten leer die enkele Franse modehuizen speciaal ontwierpen voor beroemdheden, waaronder Jackie Kennedy en Jane Birkin. Nog steeds dragen die tassen hun naam en nog steeds zijn het zeer gewilde tassen. Vele moderne tassen zijn geïnspireerd op deze en andere klassiekers en dat levert prachtige leren tassen op, gemaakt van moderne materialen, in frisse kleuren, met bijzondere details.

Leren tassen in heel veel kleuren

Als je op zoek gaat naar een nieuwe tas, bedenk dan eerst waar je hem voor wilt gaan gebruiken en wat je erin mee wilt nemen. Een leren werktas moet nu eenmaal meer kunnen dragen dan een elegant, petit avondtasje waarin je niet veel meer opbergt dan je lipstick, telefoon en portemonnee. Leren tassen in zwart, bruin of cognac zijn altijd goede basics maar je kunt ook kiezen voor een tas in een lekker opvallende kleur die goed bij de hoofdkleuren in je garderobe past. Buideltassen, weekendtassen, handtassen, avondtassen, clutches....laat je inspireren door de vele leren tassen op wehkamp.nl en bekijk de leren tassen van onder andere Gabs, My Paper Bag, Sonja heeft het gemaakt en TOV Essentials.