Voetbal trainingspakken voor kinderen

13 Resultaten
Aanbevolen

13 Resultaten

Scoren met goede voetbalkleding voor kinderen

Is jouw kind een echte voetbalfan met een eigen favoriet team? En draagt hij of zij het liefst een shirt van het 'eigen' team? Of speelt jouw kroost fanatiek voetbal? Dan weet je hoe belangrijk het is om prettig dragende voetbalkleding voor het kind te kiezen. Vooral voor sportende kids die zelf het veld op gaan (of in de zaal voetballen), draait het bij het kiezen van een voetbaltenue voor een kind niet alleen om de look van de outfit, maar zeker ook om comfort. Met goed passende, comfortabel dragende voetbalkleding sport je immers nog beter! In onze uitgebreide webshop vind je voetbalkleding en bijbehorende accessoires die gewoon thuis gepast kunnen worden.

Kinder voetbaltenues kiezen, hoe doe je dat?

Hoe stel je mooie voetbaltenues voor je kind samen waarmee jouw kind met nog meer plezier traint en op het veld staat? Met goed passende shorts, uitstekende schoenen die geschikt zijn voor een modderig veld of juist voor een zaal of kunstgras, een ademend trainingsjack en een mooi voetbalshirt voor het kind stel je een perfecte set voetbalkleding samen. In onze shop vind je voor de fans niet alleen een voetbaltenue voor een kind van Ajax, maar ook het meest ideale trainingspak voor kids van merken als Nike en adidas. En natuurlijk voetbalschoenen voor kids!

Het onderhoud van kinder voetbaltenues

Voetbalkleding krijgt heel wat te verduren tijdens het sporten. Onze kleding voor voetbal blijft ook mooi bij veelvuldig wassen en dragen. Volg de wasinstructies nauwkeurig op en zorg ervoor dat je meerdere sets voetbalkleding voor kinderen in huis hebt, en je bent altijd verzekerd van een frisse set kleding voor een stevige training of een spannende wedstrijd.

Grasvlekken in voetbalkleding van je kind? Zo haal je ze er weer uit!

Probeer de kleding zo snel mogelijk na het dragen te wassen en behandel de vlek met een vlekverwijderaar of met wasmiddel op de vlek. Keer het shirt hierna binnenstebuiten en was het shirt op 30 of 40 graden, afhankelijk van het wasvoorschrift. De vezels in het materiaal dat gebruikt wordt voor een hoogwaardige voetbalbroek voor een kind (of voor een shirt) nemen geen vocht op. Gooi voetbalkleding dus nooit in de wasdroger. Hierdoor verbleken de kleuren en kan de kleding krimpen. Was de kleding en laat de kleding aan de lucht drogen. De kleding is gemaakt van materiaal dat snel droogt.

Profiteer van onze voetbalkleding voor het kind sale!

In onze sale vind je de leukste voetbalkleding met een flinke korting. Van een mooi Nike voetbal pak voor een kind tot extra shirtjes, voetbalschoenen en trainingspakken; je koopt ze in onze sale shop met een stevige korting en je bespaart aanzienlijk op hoogwaardige voetbaltenues voor jouw voetbalprofessional in de dop! Ook kun je bij ons terecht voor voetbalkleding, schoenen en accessoires voor volwassenen. Zo kleed je het hele gezin tegen een lage prijs en heb je altijd een extra shirt of een Nike voetbal pak voor jouw kind in de kast liggen voor een wedstrijd of een training.

Ontdek nu onze voetbalkleding voor kids en laat jouw aankoop snel thuis bezorgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help