Kindertrainingspakken voor jongens

54 Resultaten
Aanbevolen

54 Resultaten

Trainingspakken voor jongens

Geef je jouw boys ook graag de ruimte om lekker actief bezig te zijn en aan sport te doen? Belangrijk daarbij is dat ze zich volledig kunnen uitleven en ongestoord hun gang kunnen gaan. Comfortabele sportkleding is dan zeker een must, en een trainingspak komt vaak goed van pas. Casual sportkleding die je gemakkelijk en snel aan- en uittrekt bij het sporten. Een comfortabel trainingspak mag beslist niet ontbreken bij de sportuitrusting van je kinderen.

Comfortabele sportkleding

Een goed trainingspak kunnen jouw boys niet missen bij het beoefenen van hun favoriete sport. Zorg dat er een voetbal trainingspak voor jongens klaar hangt in de kledingkast als ze naar hun training moeten. Zo’n fijn pak houdt jouw kids lekker warm bij het sporten buiten, maar ook binnen is het goed dragen. Je draagt het gemakkelijk over je andere sportkleding heen, bijvoorbeeld als je op weg gaat naar de sportclub, en trekt het snel weer uit als je in je sporttenue verder wilt sporten. Ben je bezweet na het sporten? Een trainingspak voorkomt dan dat jouw kereltje te snel afkoelt.

Handig om aan te trekken, zo'n trainingspak voor jongens

Jongens houden niet van moeilijk doen en willen snel klaar zijn. Het trainingsjack voor een jongen is voorzien van een handige ritssluiting. Onder aan de pijpen van de trainingsbroeken zijn vaak ritsen aangebracht om de broek snel aan of uit te doen met schoenen aan. Ook zijn er modellen met ritsen aan de zakken, waardoor je spulletjes niet snel zoek raken. Is je kind tenger? Geen probleem! Dankzij de elastische band met trekkoord maak je de broek snel op maat. Hoe gemakkelijk kan het verder zijn? Zo kan je kind zijn hoofd helemaal bij het sporten houden. En ook thuis trekken die gozers weer zo’n comfortabel joggingpak voor jongens aan. Voor school komt een trainingsbroek voor jongens goed van pas en zorgt ervoor dat jouw kind zeker gezien mag worden.

Leuke jongenscollectie

Jongens zien er graag stoer uit en vinden het leuk om indruk te maken. In onze sportcollectie zijn er mooie outfits te vinden die speciaal voor jongens zijn ontworpen. Met een fijn adidas trainingspak voor jongens heb je een schot in de roos! Gegarandeerd dat het in de smaak valt bij jouw boys. Het mooie logo en de opdruk zijn zeker favoriet en maakt dat ze zo’n trainingspak van een topmerk als adidas graag dragen. De trend van dit moment is dat zo’n fijne trainingsbroek voor jongens volop wordt gedragen tijdens het sporten, op school of waar dan ook. Winkel nu bij wehkamp, want met de trainingspakken uit een van onze collecties zit je altijd goed!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.