Kinderballetpakjes

8 Resultaten
Aanbevolen

8 Resultaten

Met het mooiste balletpakje voor je kind wordt dansen nog leuker

Op zoek naar een balletpakje voor je kind? Kies dan een van de prachtige balletpakjes uit ons assortiment. Ga voor een balletpakje in zwart voor je kind of het populaire roze balletpakje voor je kind. Wil je een balletpakje voor je kind online kopen? Met de onderstaande tips vind jij het perfecte kinder balletpakje.

Wat zijn de kledingvoorschriften?

Gaat je kind op dansles? Vraag dan even na bij de dansschool of er bepaalde kledingvoorschriften zijn. Soms wordt enkel een balletpakje in zwart voor een kind of een wit balletpakje verwelkomd en zijn er voorschriften voor de mouwen en het wel of niet dragen van een tutu.

Uit welke balletpakjes heb je keuze?

Sommige balletpakjes hebben spaghettibandjes, andere hebben bredere bandjes of mouwtjes. Het één is niet beter dan het ander, dus het zal voornamelijk afhangen van de voorkeur van je kind welk type balletpakje je het beste kunt kiezen. Je kunt voor een balletpakje voor je kind met tutu gaan. Dat is vooral handig voor jongere meisjes, omdat ze op deze manier in één keer in hun outfit kunnen stappen. Wil je kind zo nu en dan van rokje of tutu wisselen? Dan koop je beter een basic balletpakje en één of meerdere losse tutu’s.

Welke maat heeft je kind nodig?

Wellicht ben je gewend om kleding in de groei te kopen voor je kind, maar met een balletpakje doe je dit beter niet. Het materiaal is elastisch en mag dus zeker niet te los zitten. Anders zakken de bandjes af en sluit het pakje niet goed aan. Aan de andere kant mag het pakje ook niet te strak zitten. Anders kunnen de bandjes in de schouders gaan snijden.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help