POP top teaser image

Skechers schoenen voor kinderen

87 resultaten
aanbevolen

87 resultaten

Skechers voor kinderen: met beide benen op de grond

Het merk Skechers leverde in eerste instantie voornamelijk comfortabele schoenen voor skateboarders. Vader en zoon Greenberg bedachten stevige sneakers met een goede, stevige schoenzool. Hiermee heb je uitstekend grip op iedere ondergrond. In onze webshop vind je niet alleen Skechers voor volwassenen, maar ook trendy Skechers voor kinderen.

Bijzondere Skechers schoenen voor een kind

De immens populaire Skechers schoenen voor een kind zijn licht van gewicht, dragen prettig, geven de voet steun zonder te knellen en voelen alsof je op wolkjes loopt. Naast de reguliere sneakers maakt Skechers tevens sneakers met hoogwaardig memory foam. Van de bekende Skechers voor een kind met lichtjes tot stoere girl sneakers (met of zonder pailletten) of Uno sneakers van Skechers voor een kind, in onze webshop koop je ze!

Stoere stappers die comfortabel dragen

Kies voor je kind voor Skechers schoenen met een stoere 3D zool, met glitters of met lichtjes, of ga voor het summum in schoencomfort met Skechers met memory foam voor kinderen. Dit foam is verwerkt in de zool van de schoen en biedt een perfecte ondersteuning van de voet tijdens het lopen. Deze schoenen zijn goed geschikt voor actieve kinderen die veel bewegen en voorkomen druk of wrijving op de voet tijdens het lopen.

De Skechers voor een kind met lichtjes

De unieke Skechers met lichtjes in de zool van de schoen zijn bijzonder populair. Wil je je kind stimuleren om meer te bewegen? Tijdens het lopen of spelen worden de lichtjes in de zool van deze sneakers geactiveerd! De lichtjes zijn niet alleen in het donker maar ook overdag goed te zien. Koop jouw Skechers voor een kind met lichtjes in de sale met een flinke korting! In onze sale vind je naast de kleurrijke sneakers van dit merk ook comfortabele sandalen voor kids.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.