Timberland schoenen voor kinderen

31 Resultaten
Aanbevolen

31 Resultaten

De stoerste Timberland kids schoenen vind je hier

Wie aan Timberland denkt, ziet een schoen voor zich die robuust, krachtig en stijlvol is. Wie is nu niet bekend met Timberlands beroemde yellow boot, de inspiratie voor vele veterlaarzen die vandaag de dag op de markt zijn? Timberland is niet enkel populair onder mannen en vrouwen, maar ook onder kinderen. Timberland kinderschoenen zijn de beste keus wanneer je je kind van schoenen wilt voorzien die hem of haar voldoende steun bieden en die tegen een stootje kunnen. Met welke Timberland schoenen voor een kind verras jij je zoon of dochter?

Welke Timberland kids schoenen kies jij?

Kies de mooiste schoenen van Timberland voor meisjes en schoenen van Timberland voor jongens. In ons assortiment vind je sneakers, sandalen en laarzen. Voor ieder seizoen en elke gelegenheid is dus de perfecte schoen te vinden. Voor welk type schoen je ook kiest, je kind krijgt gegarandeerd de support die zijn voeten nodig hebben. Veterlaarzen bieden logischerwijs meer support rond de enkel dan lage sneakers en sandalen, maar dankzij de ergonomische vorm van de zolen zijn ook de sandalen zo comfortabel dat je kind er de hele dag op kan rondlopen.

Timberland kids schoenen voor de mooiste prijs

Je wilt natuurlijk het allerbeste voor je kind en met Timberland ben je verzekerd van kwaliteit. Toch kunnen goede schoenen vrij prijzig zijn en kinderen groeien er vaak vrij snel uit. Gelukkig hoef je bij wehkamp niet in te leveren op kwaliteit. Je koopt gewoon de beste schoenen voor de laagste prijs. Geniet van onze Timberland kinderschoenen in de sale en koop die prachtige yellow boots, sneakers of sandalen waarmee jouw kind de wereld aan kan.

Timberland – een duurzame keus

Timberland zet zich in voor het milieu. Een groenere wereld willen we immers allemaal. Ze doen hun zaken op een ethisch verantwoordelijke manier en promoten een duurzame levensstijl. Timberland kinderschoenen zijn dus een zeer groene keuze! Timberland bewijst hiermee schoenen te maken voor iedereen, want iedereen kan Timberland schoenen kopen en dragen met een goed geweten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help