Kinderteenslippers

83 Resultaten
Aanbevolen

83 Resultaten

Lekker met je blote wiebeltenen in teenslippers voor kinderen

Wanneer je kinderen lekker buiten spelen, wordt je daar als ouders alleen maar blij van. Hoe gezond is het dan ook om die frisse buitenlucht op te snuiven, het harde leren op school even te vergeten en de nodige vitamine D als vanzelf op te nemen. De juiste kinderschoenen passend bij het seizoen zijn dan ook essentieel. Tijdens de warme zomers laat je kind graag de tenen wiebelen. Om te voorkomen dat het te pas en te onpas de schoenen uittrekt, en daarmee de nodige risico's bij het lopen op blote voeten riskeert, bied je je kind graag iets luchtigs met de teenslipper voor een kind. Bekijk het ruime aanbod van teenslippers voor kids bij wehkamp.

De mooiste modellen van de teenslipper voor je kind

Omdat kinderen al heel vroeg een eigen uitgesproken smaak ontwikkelen, koop je niet alleen slippers voor kinderen die jij mooi vindt en comfort bieden. Je kijkt vooral ook naar wat kinderen mooi vinden. De kinder teenslipper koop je van verschillende merken en in verschillende kleuren. Daarnaast koop je teenslippers voor meisjes in het bijzonder, maar bieden we ook een ruim aanbod van teenslippers voor jongens. Het aanbod van teenslippers voor meisjes is bijzonder ruim, van teenslippers met panterprint in het goud tot aan Gizeh teenslippers van Birkenstock in het zilver. Teenslippers voor jongens zijn in stoere kleuren en met toffe prints verkrijgbaar. Bekijk ook onze merken, zoals WE Fashion, Hush Puppies, Birkenstock en Havaianas slippers voor een kind. Teenslippers voor een kind koop je in de maten 21 tot en met 41. Houd ook zeker de sale in de gaten wanneer je graag kinderslippers in de aanbieding kopen wilt.

Kinder teenslippers bestellen bij wehkamp

Over het aanbod heb je bij wehkamp nooit te klagen. Er is altijd wel een paar slippers die zowel jij als je kind mooi vinden. Bekijk het aanbod samen met je kind op je gemak en maak je keuze. Geen tijd of zin, of vindt je kind het altijd prima wat je kiest? Dan gebruik je de zoekfilters die we voor je hebben klaargezet. Hier maak je een selectie van de kenmerken die jij belangrijk vindt, zoals geslacht, merk, maat en kleur. Heb je een keuze kunnen maken? Plaats dan direct je bestelling en je kind kan de volgende dag al met de wiebeltenen in de slippers.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.