Kinderteenslippers

Komen jij en de kids graag op het strand of in het zwembad? Dan zijn kinder teenslippers een must-have. Teenslippers houden de voeten koel, drogen lekker snel als ze nat worden en voorkomen dat je kind uitglijdt. In onze webshop vind je teenslippers voor kinderen in verschillende hippe kleuren en stijlen.

146 Resultaten
Aanbevolen

146 Resultaten

Waarom zijn kinder teenslippers een must-have?

Kinder teenslippers zijn een must-have in de zomer of op vakantie. Zo houden ze de voeten van je kind lekker koel en schopt hij of zij de slippers lekker makkelijk uit. Wel zo fijn als je kind een duik in het water wilt nemen. Teenslippers drogen snel als ze nat worden en zijn ideaal om te dragen in gemeenschappelijke ruimtes. Zo voorkomen kinder teenslippers dat je kind uitglijdt in een nat zwembad of in een glibberige douche. Je kind loopt bovendien minder risico op schimmels en andere besmettelijke aandoeningen als hij of zij netjes zijn teenslippers draagt. Teenslippers zijn hierdoor onmisbaar op de sportclub, camping en in het zwembad.

Welke slippers zijn hip?

Teenslippers voor kinderen zijn niet alleen praktisch, maar ook hip. Zo staan ze super leuk bij een zomerse outfit. Welke slippers allemaal hip zijn? Dat zijn onder andere de teenslippers van merken als Havaianas en Ipanema. Deze merken en slippers raken nooit uit de mode en passen goed bij de badmode van je kind. Daarnaast zijn (imitatie)leren slippers een echte trend. Dit type kinder teenslipper heeft een stylish uitstraling en past goed bij verschillende outfits. Loopt je kind graag een stuk op de teenslippers? Overweeg dan om slippers te kopen met een extra bandje. Zo verliest je kind de slipper minder snel en krijgt hij of zij net wat meer ondersteuning aan de voet.

Zijn teenslippers slecht voor de voeten van je kind?

Veel mensen vragen zich af of teenslippers slecht zijn voor de voeten van je kind. Het antwoord hierop is niet zo makkelijk te geven. Zo zijn slippers in principe niet ontworpen om een hele dag op te lopen. Doet je kind dat wel, dan kunnen de teenslippers - op de lange termijn - inderdaad slecht zijn voor de voeten voor je kind. Als je kind de kinder teenslippers alleen een korte tijd draagt (bijvoorbeeld naar het strand of het zwembad), valt het wel mee hoe slecht een teenslipper is. Overweeg eventueel wel om de teenslipper af te wisselen met een badslipper. Een badslipper biedt dezelfde voordelen en net iets meer support aan de voeten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.