Havaianas teenslippers voor kinderen

48 Resultaten
Aanbevolen

48 Resultaten

Maak kennis met de Braziliaanse flip-flop sandalen

Het Braziliaanse merk Havaianas staat bekend om zijn flip-flop sandalen, ook wel teenslippers genoemd. Wil je ook de populaire Havaiana slippers voor je kind? Op deze pagina vind je alleen maar Havaiana slippers.

Waarom Havaianas?

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten teenslippers, maar van al deze teenslippers zijn Havaianas erg populair. Dat komt vooral omdat deze teenslippers sterk zijn en daarom goed tegen een stootje kunnen. Bovendien zijn Havaianas slippers waterbestendig, trek je ze eenvoudig aan en uit en ze lopen lekker. Ideaal dus als kinder teenslipper.

Verschillende Havaianas voor je kind om uit te kiezen

Zoek je Havaianas voor jongens of heb je juist Havaianas voor meisjes nodig? De kinder Havaianas zijn in ontzettend veel verschillende kleurtjes en met diverse designs verkrijgbaar, waardoor er zowel voor jongens als voor meisjes voldoende keuze is. Misschien is de stoere Top Marvel Havaianas voor jongens wat voor je zoon? En wat vind je van de Disney Kids cool Havaianas voor meisjes? Er zijn zelfs voor de allerkleinste kindjes Havaianas te koop! Deze slippers hebben nog een extra stukje aan de achterkant, zodat de kinder teenslipper niet zomaar van het voetje kan glijden.

Havaianas voor het hele gezin

Is het een goed idee om ook Havaianas voor jezelf te kopen? Bij wehkamp kun je voor zowel heren als dames Havaianas aanschaffen en match je vervolgens gezellig je teenslippers met die van je kind.

Bestel leuke Havaianas voor je kind vandaag nog en ontvang ze morgen

Wil je je kind als verrassing nieuwe Havaianas geven? Of mag hij of zij zelf een cool paar nieuwe teenslippers uitzoeken? Als je je slippers vandaag nog koopt, laten we ze morgen al bij je thuis bezorgen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.