BLACK BANANAS mode voor kinderen

Het Nederlandse merk BLACK BANANAS wil generaties helpen te inspireren en te motiveren. Sportieve streetstyle als wereldwijd begrip. Het kenmerkende DNA vertaald zich in meer dan alleen kleding, het focust zicht op een complete lifestyle. Ontdek onder andere de hoodies en trainingspakken.

82 Resultaten
Aanbevolen

82 Resultaten

BLACK BANANAS

BLACK BANANAS heeft een herkenbaar DNA en richt zich op meer dan “alleen” kleding, het focust zich op een complete lifestyle. Geïnspireerd door de concepten van transformatie en vernieuwing, staat het kenmerkende logo de ‘Convoy’ voor groepsverband en leiderschap geïnspireerd door de Japanse Transformer animatie: Optimus Prime. Transformers en animatie zijn een grote inspiratie voor het merk sinds de oprichting en bepalen zo de esthetiek van de verschillende collecties. De naam is geïnspireerd op de bananen uit de Caribbean, waar eigenaar Wesley tijdens zijn vakantie op het idee kwam om het fashion merk BLACK BANANAS te starten.

Junior collectie

De BLACK BANANAS Junior collectie zit vol met T-shirts, hoodies en tracksuits. De items zijn voor zowel meisjes als jongens beschikbaar. De stoere collectie omarmt de sportieve streetstyle. De zomercollectie zit combineert pasteltinten, neon-kleuren en klassieke zwart-wit elementen, met behoud van de stoere kenmerkende stijl van BLACK BANANAS.

We are Black Bananas, we are transforming

Black Bananas is een lifstyle concept die jong en oud en mensen uit de hele wereld bij elkaar brengt. Door onze sportieve streetstyle leggen we verbinding met individuen over de hele wereld.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën