Volautomatische koffiemachines

Puur genieten van een heerlijke espresso of misschien wel van een perfecte latte macchiato. Met een volautomatische koffiemachine van topmerken als DeLonghi, Siemens en Philips kun je elk soort kopje koffie of espresso maken die je maar kunt bedenken. Zo kun je niet alleen jouw eigen smaak, maar ook die van de visite vervullen. Koffiemachines met bonen, gemalen koffie en geïntegreerde melkfuncties: hier vind je het allemaal!

19 resultaten
aanbevolen

19 resultaten

Volautomatische koffiemachines

Puur genieten van een eenvoudig bakkie troost tot een perfecte latte macchiato: met de volautomatische koffiemachines van topmerken als DeLonghi, Krups, Siemens en Philips kun je elke soort koffie of espresso maken. Vaak zelfs ook een heerlijke cappuccino. Kies heel eenvoudig het model dat perfect bij jou past dankzij de voorselectiemogelijkheden die we je bieden. Zo kun je uiteraard aanvinken wat je favoriete merk is, maar je kunt ook de exemplaren voorselecteren die al dan niet een melkfunctie hebben. De inhoud van het bonenreservoir en het waterreservoir zijn andere criteria die meespelen bij je keuze. Verder is er nog een optie voor volautomatische koffiemachines met automatische ontkalking en kun je de prijsrange selecteren, zodat je altijd binnen je vooraf vastgestelde budget blijft. Vertrouw op de prijs/kwaliteitverhouding en de service waar wehkamp.nl om bekend staat en geniet van je heerlijke kopje koffie!

Ook jouw ideale volautomatische koffiemachine zit erbij

Wil je een volautomatische koffiemachine van RVS met een prachtig design? Kies een volautomatische koffiemachine met ingebouwde automatische melkbeker en een geheugenfunctie. Daardoor zet je altijd koffie zoals jij die het lekkerst vindt. Dankzij unieke keramische koffiemolens met meerdere maalstanden wordt de smaak en het aroma optimaal. Eén druk op de knop is alles wat nodig is om een latte machiatto of cappuccino te bereiden met een volautomatische koffiemachine. De perfecte cappuccino, Italiaanse café latte of een lungo maak je zo mega eenvoudig!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.