Overzicht

We hebben momenteel geen artikelen meer van krups, maar nog wel van andere merken...

misschien wil je zoeken naar

wat dacht je hiervan?

Coffee addicts opgelet! Bestel jouw Krups koffiemachine bij wehkamp

Een nieuwe koffiemachine nodig? Dan heb je de keuze uit vele verschillende merken. Denk hierbij aan Nespresso en Dolce Gusto, maar ook aan het bekende merk Krups. Dit Duitse merk is gespecialiseerd in het produceren van kleine huishoudelijke apparaten. De bekendste producten van Krups? Dat zijn de hoge kwaliteit koffiemachines.

Voor ieder wat wils

Krups heeft een groot assortiment koffiemachines. Wil je een Krups koffieapparaat kopen? Dan heb je de keuze uit diverse modellen. We zetten deze kort voor je op een rijtje.

Aan de slag met capsules

Een van de populairste koffiemachine modellen van Krups is de koffiecupmachine. Deze koffiemachine werkt met koffiecups, ook wel capsules genoemd. Een Krups koffiecupmachine zet heerlijke koffie en is voordelig in de aanschaf. Voordelen van een koffiecupmachine:

 • Je zet snel een kopje koffie.
 • Het apparaat is gemakkelijk in gebruik.
 • Het apparaat is onderhoudsvriendelijk.

Gouwe ouwe: filterkoffie

Tegenwoordig kun je koffie zetten met capsules, pads en losse bonen. Heel mooi dat koffiemachines zich door de jaren heen zo hebben ontwikkeld, maar wat is er mis met een lekker bakje filterkoffie? Ben jij nog altijd groot fan van deze gouwe ouwe? Bestel dan een Krups koffieautomaat met filterkoffie bij wehkamp. Voordelen van filterkoffie:

 • Je bepaalt zelf hoe sterk je koffie moet zijn.
 • Het apparaat is gemakkelijk in gebruik.
 • De koffie is lekker, maar ook lekker goedkoop.

Voor de pro’s: gemalen koffie

Mag je jezelf wel een professionele koffiedrinker noemen? Bestel dan een Krups koffiezetapparaat voor gemalen koffie. Je kunt dit apparaat vergelijken met de professionele apparaten in horecagelegenheden. Voor een horecawaardig kopje koffie, maar dan gewoon in je eigen huis. Voordelen van gemalen koffie:

 • De bonen zijn al gemalen, dus je hebt je kopje koffie lekker snel klaar.
 • Het apparaat maakt minder herrie dan een apparaat met bonen.
 • Het apparaat is gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

De heerlijke geur van verse koffiebonen

Niets zo lekker als de geur van versgemalen koffiebonen. Wil je deze geur iedere dag ruiken en bovendien de lekkerste koffie drinken? Bestel dan een Krups bonenmachine bij wehkamp. Met een Krups koffiemachine met bonen kun je alle soorten koffie zetten. Denk hierbij aan ristretto, espresso, cappuccino en latte. Voordelen:

 • Koffie van verse koffiebonen is lekker sterk.
 • Koffie van verse koffiebonen krijgt niet de kans om te oxideren en is hierdoor minder bitter.

Lekker en voordelig: koffiepads

Tot slot kun je een Krups koffiezetapparaat voor koffiepads bestellen. Met koffiepads kun je lekkere kopjes koffie zetten, voor een relatief lage prijs. Ideaal voor de koffieliefhebber die niet te veel geld wil uitgeven aan zijn of haar verslaving:

 • Je zet altijd precies voldoende koffie.
 • Je hebt de keuze uit diverse smaken.
 • Een koffiemachine met pads is gebruiksvriendelijk.

Bestel jouw Krups koffiemachine direct bij wehkamp

Of je nu een Krups espressomachine of een Krups koffiemachine met bonen wilt kopen; je zit goed bij wehkamp. Bekijk ons complete aanbod Krups koffiemachines op deze pagina en kies jouw favoriet. Vandaag besteld, is morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.