Espressomachines

Voel je een echte barista en maak je lekkerste koffiekopjes, gevuld met de meest smaakvolle espresso's. Met piston espressomachines heb jij de controle en kun je koffie zetten die precies voldoet aan je eigen smaak en wensen. Tip: het is aan te raden om het koffiekopje voor te verwarmen zodat de espresso op temperatuur blijft.

17 resultaten
aanbevolen

17 resultaten

Espressomachines

Als jij een echte liefhebber van koffie bent, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je om je koffiekopjes te vullen met de lekkerste espresso of koffie dankzij onze piston espressomachines. Daarmee kun je koffie zetten die precies voldoet aan je eigen smaak en wensen. Nog even een tip voor wanneer je aan de slag gaat met het zetten van je eerste kop: het is aan te raden om het koffiekopje voor te verwarmen, zodat de espresso op temperatuur is en blijft. Dat verschil proef je echt. DeLonghi, Saeco en Espressions zijn voorbeelden van de topmerken die we beschikbaar hebben voor je. Met deze espressomachines kun je echt alle kanten op. Met de prijs/kwaliteitverhouding en de service van wehkamp.nl zit het altijd goed. Daar wordt je espresso nóg lekkerder van!

Een aantal espressomachines om uit te kiezen

Wat dacht je van de DeLonghi Icona Vintage ECOV311.BG espressomachine? Hij ziet er al mooi strak in het crème uit, maar zijn technische specificaties liegen er ook niet om. Zijn pompdruk is 15 bar en het transparante, uitneembare waterreservoir kan 1,4 liter bevatten. Verder heeft hij onder andere een aparte thermostaat voor water- en stoomtemperatuur en bedien je hem met keuzeknoppen die ook voorzien zijn van controlelampjes. Een 2-in-1 cremafilterhouder, een cappuccinosysteem, een voorverwarmplaat… Waren alle espressomachines maar zo compleet! Wil je een espresso koffiemachine die je gemakkelijk vanaf de bank kan bedienen door middel van de Home Connect App op je smartphone? Dan is de Siemens CT636LES6 Compacte inbouw het geschikte model. Daarnaast kunnen maar liefst tot acht koffiedrinkers hun instellingen opslaan in de machine. .

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.