Hetelucht friteuses

Broodbaktip: zet een ovenschaal met broodbeslag in de hetelucht friteuse en je bakt je eigen brood in no time. Het nieuwe frituren: hetelucht friteuses zoals de Philips Airfryer XXL, Tefal Fry Delight, Princess Aerofryer zijn speciale hetelucht friteuses, die met hete lucht zorgen dat je met slechts één lepel olie heerlijke friet kunt bakken. Naast frituurproducten kun je ook verrukkelijke groente-, vlees-, vis- en fruitgerechten bereiden met een hete lucht friteuse. Bijkomend voordeel: de machines hoeven niet op te warmen, zodat je gelijk aan de slag kunt!

25 resultaten
nieuwste collectie

25 resultaten

Hetelucht friteuses

Wil je liever gezonder en geurvrij frituren? Frituren met een hele fles olie is verleden tijd, dankzij de hetelucht friteuses van onder andere Tefal, Philips en Princess. Frituren is nu mogelijk dankzij één lepel olie of zelfs zonder olie! Je kunt nog steeds de meest heerlijke gerechten bereiden zoals je gewend bent, dankzij het hetelucht systeem. Denk hierbij aan patat en snacks (80% minder vet), maar ook aan vis- of groentegerechten en niet te vergeten: je kunt er zelfs taarten in maken! Het is allemaal mogelijk dankzij onze hetelucht friteuses.

Hoe werkt het?

Zoals wij al zeiden kan je dankzij één lepel olie of zelfs zonder olie heerlijke gerechten maken. Afhankelijk van je gerecht, kan het zijn dat je één lepel olie nodig hebt. De gerechten worden klaargemaakt dankzij hetelucht-circulatie en een ronddraaiende pendelarm. Je zou het haast niet geloven, maar gezond frituren is vanaf nu mogelijk.

Verschillende wensen

Inmiddels heb je de keuze gemaakt om een hetelucht friteuse aan te schaffen, maar nu is het nog belangrijk om het juiste model aan te schaffen, die aan jouw wensen kan voldoen. Als het prijskaartje een rol speelt, zijn de hetelucht friteuses van Emerio en Bestron een goede optie, zij zijn betaalbaar en goed. Wil jij het beste van het beste en speelt geld geen rol? Dan raden wij jou de hetelucht friteuses van Philips of Tefal aan. Ben jij van plan om voor een heel gezin te bakken of voor twee personen? Ook hier is aan gedacht, want er zijn pannen met een inhoud van 1,5 liter te krijgen, maar ook met een inhoud van 5 liter! De binnen pannen zijn makkelijk uitneembaar en vrijwel alle pannen zijn vaatwasser bestendig. Voor alle hetelucht friteuses geldt: vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.