POP top teaser image

Kerstkransen

Sfeervolle kerstkrans aan de deur hangen? We hebben ze in verschillende soorten en maten. Ook leuk om binnenshuis op te hangen. Bekijk wat we hebben en kom aan zo’n mooie kerstkrans zonder de deur uit te gaan!

25 Resultaten
Nieuwste collectie

25 Resultaten

Wat is de betekenis van een kerstkrans?

Zin in kerst? Dan haal je met een kerstkrans meteen dat decembergevoel in huis. Daarnaast heeft een krans aan de deur ook een symbolische waarde. Een kerstkrans is namelijk een symbool voor leven, bloei en geluk. Leuk om te weten, toch, als je zo'n mooie krans voor de feestdagen wilt aanschaffen?

Kerstkransen zijn populair en gelukkig hebben heel veel woonmerken de kransen aan hun kerstcollectie toegevoegd. Je koopt kerstkransen van het merk House Doctor, maar ook van Bloomingville en Triumph Tree. Wil je geen standaard kerstkrans van dennentakken? Dan is een witte kerstkrans gemaakt van witte polypropyleenbolletjes ook erg stijlvol aan de deur. We hebben ook prachtige kransen die volledig gemaakt zijn van rode besjes of een kerstkrans die gemaakt is van houten sterren. Sommige merken hebben kerstkransen met verlichting in het assortiment. Verlichte kerstkransen zijn nog gezelliger om aan je deur te hebben tijdens de donkere dagen voor kerst. Hoe meer lichtjes, hoe beter!

Hoe hang je een kerstkrans op?

Kransen voor kerst worden meestal opgehangen aan de voordeur, maar je kunt ze ook aan een binnendeur of de muur hangen. Sommige kransen beschikken al over een mooi lint of touw om ze aan op te hangen. Er zijn ook kransen met haak of waar je zelf nog een mooi lint aan vastmaakt. Er bestaan speciale deurhangers waar je je kerstkrans stevig aan op kunt hangen. Natuurlijk kun je ook gewoon een spijker gebruiken om de kerstkrans aan op te hangen. Zorg er dan wel voor dat de spijker niet te klein is en stevig vastzit, zodat de kerstkrans niet valt als je de deur opent of sluit.

Voor al je kerstspullen naar wehkamp

Niet alleen allerlei kransen, maar ook alle andere spullen om je huis volledig in kerstsferen te brengen, vind je hier. Denk aan kerstballen en kerstdecoratie met verlichting. We hebben trouwens ook prachtig servies dat je tijdens de feestdagen én daarna gebruikt. Wat dacht je bovendien van feestkleding en prachtige schoenen om te dragen tijdens kerst? Bekijk het aanbod en bestel alles wat je nodig hebt voor de feestdagen vandaag nog.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help