Geef je op voor Wehkamp Women's Club

#wehkampwomensclub

Geef je op voor Wehkamp Women's Club

Welkom bij Wehkamp Women’s Club! Elke maand kiezen wij een paar vrouwen uit die de Wehkamp Women's Box ontvangen. Dit is een box met één of meerdere te gekke items, uitgekozen door onze stylisten. Geef je daarom nu op en wie weet kiezen wij jou uit en hoor je binnenkort bij de Wehkamp Women’s Club.

wat is Wehkamp Women's Club?

wat is Wehkamp Women's Club?

Ben je geselecteerd voor Wehkamp Women's Club? Dan ontvang je eens in de zoveel tijd een te gekke box met items.

De Wehkamp Women's Box is een box die onze stylisten speciaal voor jou hebben samengesteld. Dit kan een nieuw jurkje, een paar schoenen, maar ook een leuk sierkussentje zijn. Bekijk hier alvast de favoriete items tot nu toe.

Natuurlijk willen we wel heel graag weten wat jij van de producten vindt. Bovendien denken wij dat je anderen kan inspireren. En daarom vragen wij je om met jouw producten van #wehkampwomensclub via Instagram te delen met je volgers en met @wehkamp. Wij kunnen ze dan weer met onze volgers delen op onze socials, onze website en in onze e-mails.

wie gingen je al voor?

wie gingen je al voor?

Wij zijn net gestart met deze Wehkamp Women's Club maar al een aantal vrouwen hebben een box ontvangen. Neem eens een kijkje bij op Instagram via #wehkampwomensclub en zie wie jou al voorgingen.

Vind jij het ook leuk om samen te inspireren? Geef je dan nu op! Wie weet kiezen we jou uit en sturen we jou ook zo'n te gekke box op.

hoe geef je je op?

hoe geef je je op?

Ben je enthousiast, actief op instagram, gek op styling en fotograferen en lijkt het jou ook leuk om andere vrouwen te inspireren met leuke items? Geef je dan nu op via dit aanmeldformulier.

En wie weet behoor jij straks ook tot de selectie om af en toe kans te maken op zo'n toffe box met te gekke items.

Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag.