Top Teaser Lite - Inspiratie - Gastblog - Daniëlle - Trek die jas maar aan!

Trek die jas maar aan!

Oh jongens, wat hebben wij geluk gehad met nog een mooie nazomer, maar nu lijkt het dan toch echt herfst te gaan worden en dus is het tijd om die jas weer aan te trekken.

Een jas voor een zonnige, warme herfstdag

Stiekem hoop ik dat deze dagen veel gaan komen. Ik vind het namelijk zo mooi als alle herfstkleuren er zijn en het zonnetje er dan mooi op schijnt. Op deze dagen hoef je niet persé een dikke jas aan en kan soms een bodywarmer, hoody met een blazer, een bomberjas of spijkerjack ook al voldoende zijn.

Een jas voor een zonnige, warme herfstdag

En een jas voor een regenachtige dag

Het is nou eenmaal herfst en het blijft Nederland, dus om een de regen zullen we niet heen kunnen. Een regenjas (gelukkig heb je die tegenwoordig ook als hele toffe jassen) of in elk geval een waterdichte jas mag dus ook zeker niet ontbreken. Eentje met capuchon kan heel handig zijn, hoewel ik zelf vaak ook wel een pet op zet als het regent. Iets met een bril die dan ook net even wat droger blijft.

Een jas voor als het echt al wat kouder is!

Zoals je op de foto ziet heb ik mijn dikke jas al lekker in huis. Zelf heb ik echt een liefde voor grote teddyjassen en imitatie bontjassen. Ik was dan ook op slag verliefd op de ecru variant op de foto. Helaas zijn die jassen vaak niet heel goed bestand tegen een flinke regenbui, dus ik zorg ook altijd dat er een dikke waterdichte aan mijn kapstok hangt.

Het leuke van een jas vind ik dat je hem ook helemaal af kan maken met een toffe sjaal, muts of hoed!

Meer over Daniëlle

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Wehkamp & Co ambassadeur Daniëlle.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help