Miele shop

Miele vaatwassers

Miele vaatwassers bieden de beste zorg voor jouw vaatwerk en staan garant voor perfect schoon vaatwerk. Ze bieden verrassend veel ruimte, maken gebruik van innovatieve technieken voor optimaal gebruik ...

3 resultatensorteren op
aanbevolen

Miele vaatwassers

QuickPowerWash

QuickPowerWash en de daarop afgestemde UltraTabs Multi bereiken de best mogelijke reinigings- en droogresultaten voor normaal vervuild vaatwerk in 58 minuten. De speciaal ontwikkelde tabs lossen snel op binnen slechts 2-3 minuten. Daarmee is direct aan het begin van het afwasprogramma al voldoende reinigingsmiddel aanwezig. Het resultaat: Reinigingsresultaat A.

ComfortClose

Geniet van het bijzonder licht openen en sluiten van de Miele-deur. Comfortabel: De deur blijft in elke gewenste stand staan.

Besteklade

De besteklade biedt allerlei voordelen: alle bestekdelen liggen los van elkaar, wat krasvorming voorkomt. Vuil wordt zorgvuldig verwijderd en het bestek wordt perfect gedroogd. Bovendien kan het comfortabel en hygiënisch uit het apparaat worden gehaald.

Halve belading

Met de automatische beladingsherkenning meten Miele-vaatwassers automatisch de hoeveelheid vaatwerk in de binnenruimte en passen ze het water- en energieverbruik hier op aan. Dankzij deze automatische functie hoef je dus niet te wachten tot de vaatwasser vol is.