Stoomgeneratoren

Met stoom krijg jij bijna elke kreuk uit je kleding! Strijken met stoom is dus een goede combinatie om jouw kleding kreukvrij te krijgen. Wij hebben stoomgenerators voor je, die ervoor zorgen dat jij altijd strak in pak loopt! Bekijk ons aanbod stoomgenerators en bestel ‘m vandaag nog online.

10 resultaten
nieuwste collectie

10 resultaten

Stoomgenerators

Strijken met stoom is een ideale manier om je kleren en ander textiel perfect glad te krijgen. Wij hebben de stoomgenerators of stoomsystemen waarmee je dit kunt doen. Deze werken als volgt: ze verwarmen het water dat in het apparaat zit, dat stoom opwekt wanneer het gaat koken. Eigenlijk is een fluitketel dus ook een stoomgenerator, maar daar is stoom een bijproduct van het kokendhete water. Kies bij ons uit een ruim assortiment stoomgenerators!

Drie toppers uit onze collectie

Als je op zoek bent naar compacte en lichte stoomgenerators, dan is de Philips GC7630/30 PerfectCare zeker een aanrader. Deze is bovendien tot twee keer zo snel als andere systemen. Ook verticaal stomen kan hier perfect mee. Je kunt er tot 2,5 uur onafgebroken mee strijken en je krijgt 5 jaar garantie tegen kalk. Dankzij de OptimalTemp-technologie hoef je de temperatuur niet aan te passen tijdens het strijken. Van zijde tot linnen en van katoen tot kasjmier: alles is 100% veilig. Wil je een stoomgenerator die voor maar liefst 200% meer stoompenetratie zorgt? Dat is de Siemens TS20XTRM2. Het ontwerp van de strijkzool is verbeterd, waardoor optimalisatie van stoomverdeling wordt gerealiseerd. Ook heeft dit model een Calc'n clean functie, een reinigingsopening voor het verwijderen van kalkaanslag. Tot slot lichten we van onze stoomgenerators nog even de Tefal GV7091 uit. Hiermee kies je voor een constante stoomafgifte van 110 g/min. In twee minuten is hij gebruiksklaar en zijn watertank van 1,6 liter is geschikt voor kraanwater. De Ultragliss Diffusion strijkzool is dubbel bekleed, waardoor je uiterst soepel over het strijkgoed glijdt. Verder heeft hij een hoge weerstand tegen krassen en kun je hem gemakkelijk onderhouden. Zeg het maar: welke van deze stoomgenerators is voor jou?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.