Nike petten voor heren

Koop hier de leukste Nike caps voor heren

Nike heeft petten voor iedere man. Of je nu op zoek bent naar een pet met een gebogen klep, een fitted cap of de zogenaamde verstelbare snapback pet, bij dit merk zit je goed. Aangezien het merk zoveel keus biedt qua model en kleur is er voor iedere man de perfecte Nike cap te vinden. Met welke Nike pet voor heren loop jij deze zomer over straat?

Welke Nike pet voor heren kies jij?

Het Nike petje voor heren met de gebogen klep staat erg sportief, maar dat betekent niet dat je het enkel boven een sportshirt of sportjack kunt dragen. De gebogen klep doet het ook prima boven een casual outfit. De fitted cap en de snapback staan goed bij street looks en kunnen achterstevoren gedragen worden.

Nike caps voor heren – welke kleur kies jij?

Met een donkerblauwe pet zit je eigenlijk altijd goed, ongeacht de ondertoon van je huid. Een felgekleurde pet kan erg leuk zijn, maar als je van jezelf vrij bleek bent, kan een opvallende kleur je gezicht flets maken. Naast donkerblauw is de zwarte Nike pet voor heren een populaire keuze. Het is gemakkelijk bij iedere outfit te combineren en het raakt niet snel uit de mode. Een witte Nike pet voor heren staat ook vrijwel overal bij, maar wees wel voorzichtig met wit. Een vlek is zo gemaakt, maar die krijg je er niet gemakkelijk weer uit.

Aan één pet niet genoeg?

Heb je aan één pet niet genoeg? Koop dan bij ons jouw favoriete Nike pet voor heren in de sale. Bespaar op je aankoop en houd geld over voor een tweede of derde pet. Zo kun je deze zomer je hoofddeksel afwisselen en houd je je outfit vernieuwend en verrassend!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.