gezondheid

Zelfzorg

Jouw gezondheid wil je graag goed houden. Soms heeft je lichaam hierbij een klein beetje hulp nodig. Probeer dan eens zelfzorg. Zelfzorgproducten kun je op eigen initiatief kopen en gebruiken, zonder ...

164 resultatensorteren op
aanbevolen

Zelfzorg

Wehkamp heeft een uitgebreid assortiment met zelfzorgproducten voor klachten waar je niet vanaf komt. Wij hebben producten, die je kunt kopen om pijn en kwaaltjes te verzachten. Er zijn producten tegen rugpijn, tegen spierpijn, tegen gewrichtspijn en om van het roken af te komen.

Last van spierpijn?

Wij hebben diverse producten die de spieren verwarmen, waardoor de spierpijn verminderd. Midalgan of tijgerbalsem zijn zulke producten, het is een crème die de spieren ontspant door middel van wrijvingen in de huid. Speciaal voor rugpijn, zijn er zelf verwarmende kompressen. Deze geven minimaal acht uur therapeutische warmte, waardoor de pijn in de rug verminderd.

Stoppen met roken?

Kom je maar niet van het roken af? Wehkamp heeft de oplossing! Wehkamp heeft diverse soorten anti-rook producten in het assortiment. Pleisters, kauwgom en zuigtabletten van onder andere de merken Nicotinell en NiQuitin. Met behulp van deze producten, wordt er gedurende een periode nicotine afgegeven aan je lichaam. Je lichaam krijgt zo een constante dosis nicotine binnen en beschermt tegen het sterke verlangen naar een sigaret.

Huis, tuin en keuken kwaaltjes?

Speciaal voor de kwaaltjes waarvoor geen doktersbezoek noodzakelijk is, hebben wij diverse zelfzorgproducten. Tegen de verkoudheid kun je onder andere een van de volgende producten gebruiken: strepsils, keelspray of een luchtzuiverende spray. Verder is ons assortiment voorzien van diverse soorten aambeiengel, waterpokkengel en pH neutrale zalfjes voor jong en oud.

Niets is zo vervelend als een jeukende huid als gevolg van een insectenbeet. Om de jeuk te verzachten, kun je het beste een verkoelend en verzorgend product gebruiken. Wij hebben verschillende varianten After Bite in het assortiment, waaronder een speciale variant voor kinderen. Deze snelwerkende gel is gemakkelijk aan te brengen op de huid, waardoor je binnen vijf minuten al resultaat merkt en de zwelling, pijn en jeuk verminderd.