POP top teaser image

Dior eau de toilette voor heren

Heerlijk geurend op pad met de Dior eau de toilette voor heren

Schrikt de term "beauty" voor heren je af? Het is slechts een woord dat het belang van goede verzorging voor mannen onderstreept. Immers, de zelfverzekerde man van nu vindt een goed verzorgd uiterlijk enorm belangrijk. Haren goed in model, een toffe outfit en een heerlijk geurtje. Voor de lekkerste geurtjes moet je zonder twijfel ons ruime aanbod van eau de toilette van Dior bekijken. Maak rustig je keuze.

Eindeloos veel keuze

De lijn met geuren van Dior is net zo divers als de mode van het merk. Een van de bekendere geuren is Fahrenheit eau de toilette. Fahrenheit eau de toilette is wereldwijd een heel beroemde geur die als houtachtig en aards te typeren valt. Fahrenheit van Dior voor heren is verkrijgbaar in flesjes met een inhoud van 50 ml, 100 ml en 200 ml. Dior Homme eau de toilette is een geur die als warm en kruidig te omschrijven is. Het is een geur waarmee je op sensuele wijze verleidt. Deze geur is verkrijgbaar in flesjes van 50 en 100 ml. Dior Homme eau de toiletteEen variant hierop is de Dior Hommes Sport, een frisse en luchtige geur die bij ieder type man past. Dior Hommes Sport is verkrijgbaar in flesjes van 75 ml. Onbreekbaar, zo omschrijf je de flacon van Dior Sauvage eau de toilette, maar ook zeker de frisheid van de geur. Dior Sauvage eau de toilette is verkrijgbaar in verpakkingen van 100 ml.

Een Dior eau de toilette voor heren kopen bij wehkamp

Voor de lekkerste geuren van Dior moet je zonder twijfel bij wehkamp zijn. Gebruik de handige zoekfilters om snel een keuze te maken. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je je geurtje morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.