POP top teaser image

Dior eau de toilette voor dames

8 resultaten
aanbevolen

8 resultaten

Op stap in stijl met een lekkere geur van Christian Dior

Houd je ervan om jezelf op en top vrouw te voelen? Wil je jouw vrouwelijkheid extra uitstraling geven wanneer je op date gaat, naar een feestje gaat of afspreekt met vrienden? Ook wanneer je gewoon naar het werk toe gaat, maakt een lekker luchtje het verschil. Je voelt je fris en bovendien krijgt jouw zelfvertrouwen een boost. Ontdek bij wehkamp jouw favoriete Dior eau de toilette voor dames en ga ervoor!

Dior eau de toilette dames

Christian Dior is al jaren een vaste waarde in de flamboyante modewereld en ook binnen de wereld van geuren. Ongetwijfeld heb je al een van de vele reclamecampagnes van dit topmerk gezien. Dior heeft in de loop der jaren al heel wat verschillende geuren op de markt gebracht. Denk bijvoorbeeld aan de favoriet Miss Dior eau de toilette of de fleurige Miss Dior Rose n Roses voor nog meer genot. Ook de iconische J'adore Dior eau de toilette is een ware topper dankzij het elegante gouden design. Een andere populaire geur voor dames is de Dior Addict eau de toilette. Ontdek het volledige aanbod Dior eau de toilette voor dames bij wehkamp.

Heerlijk luxueuze dames geuren voor een topprijs

Wehkamp heeft voor jou een selectie heerlijke dames geuren van Dior klaargezet. Je vindt hier onder meer de Miss Dior Rose n Roses en de Miss Dior eau de toilette, maar ook de populaire J'adore Dior eau de toilette mag niet aan dit aanbod ontbreken. Houd de wehkamp pagina met geuren voor dames in de gaten, want regelmatig zijn er aanbiedingen, ook op grotere flacons. Zo kun je nog meer van jouw favoriete geur scoren voor een nog aantrekkelijkere prijs. Ook de geschenksets zijn zeker het ontdekken waard. Ga snel op zoek naar jouw favoriete geur en doe jouw voordeel met onze aantrekkelijke prijzen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.