POP top teaser image

Dior eau de parfum voor heren

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Optimale uitstraling met een Dior parfum voor heren

Wanneer we denken aan beauty dan denken we al snel aan wat make-up en een kapsel dat perfect in model zit. Er is echter nog veel meer dan alleen die verzorging om zelfverzekerd voor de dag te komen. Want, we willen toch allemaal goed ruiken? Daarom kies je voor een van de heerlijkste parfums voor heren van Dior. Bij wehkamp vind je een ruim aanbod van diverse herengeuren van Dior. Maak dan ook snel je keuze!

Verschillende geuren van het Dior mannen parfum

Dior is een absolute grootheid als het gaat om mode. Ook op het gebied van parfum voor heren kunnen we niet om het merk heen. Het merk biedt een ruime selectie van verschillende geuren. Zo vind je altijd een type dat bij je persoonlijkheid past. Het Dior Homme Intense parfum is bijvoorbeeld een heerlijke geur om te dragen wanneer je een feestje of bijeenkomst in de avond hebt. Het Dior Homme Intense parfum is een sensuele geur dat valt te omschrijven als houtachtig en aards. Een van de meest iconische geuren van het merk is het Dior Fahrenheit parfum. Dit parfum is een onweerstaanbaar parfum dat gemaakt is van zeldzame grondstoffen. Sensueel en stoer, verleidelijk en krachtig. Fahrenheit staat bol van de contrasten. Laten we ook zeker het Dior Sauvage parfum niet vergeten. Het Dior Sauvage parfum kan worden omschreven als enerzijds een warme en kruidige geur en anderzijds een frisse geur met oriëntaalse kenmerken. Het is een bijzondere combinatie met kostbare ingrediënten. Wil je een tijd vooruit kunnen, dan koop je het Dior Sauvage parfum in 100 ml verpakking. Ook andere formaten, zoals 60 en 200 ml, behoren tot de mogelijkheden.

Een Dior parfum voor heren in de aanbieding kopen

Niemand betaalt graag meer dan noodzakelijk voor een parfum. Zeker bij een A-merk als dat van Dior loopt er nooit iemand weg voor een aantrekkelijke korting. We ruimen bij wehkamp regelmatig op. Dat doen we bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe geurlijn wordt uitgebracht. In dat geval moeten we ruimte maken voor deze nieuwe collectie van geuren en daarom komt er op zo'n moment een (deel van een) collectie in de aanbieding. Houd het aanbod in de sale in de gaten en misschien koop jij wel een Dior Sauvage parfum in de aanbieding.

Een Dior mannen parfum bestellen bij wehkamp

Bij wehkamp ben je aan het juiste adres. Bekijk het ruime aanbod van onze heren parfums van Dior. Bestel ook direct een aftershave mee wanneer je ook je scheerproducten in de lijn van Dior wilt houden. Heb je weinig tijd of zin om uitgebreid op zoek te gaan naar je Dior geuren? Maak in dat geval gebruik van de zoekfilters op de site. Hier selecteer je kenmerken, zoals het geurtype en de inhoud, en je krijgt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Maak je keuze en plaats je bestelling. Hebben we vandaag je bestelling ontvangen, dan heb je deze morgen in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.