Fietskarren

Fietsen met kleine kinderen is best een uitdaging. Wil je zeker weten dat de kids veilig, comfy en droog zitten? Dan is een fietskar de ideale oplossing!

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Waarom een fietskar zo praktisch is

Fietsen is praktisch, snel en milieuvriendelijk. Alleen als je de kinderen meeneemt, kan fietsen best een uitdaging zijn. Waar laat je al die kids én de bijbehorende spullen immers? En hoe zorg je ervoor dat alles en iedereen veilig aankomt op de plaats van bestemming? Gelukkig is de fietskar de ideale oplossing voor dit probleem. In de fietskar zitten één tot twee kinderen prinsheerlijk. Terwijl jij de benen uit je lijf fietst om op tijd op school te komen, genieten de kids van het uitzicht. In de fietskar zitten de kinderen comfortabel, veilig en droog. Of het nu regent, sneeuwt of snikheet is: de kinderen zitten er ontspannen bij. Kids afgeleverd op school? Dan gebruik je de fietskar voor al je boodschappen.

Waar moet je op letten als je een fietskar koopt?

Als je een fietskar koopt, is er een aantal zaken waar je op moet letten. Zo zijn sommige fietskarren een fietstrailer en wandelwagen in één. Wel zo praktisch als je geen buggy mee wilt slepen onderweg. Check of je een fietskar eenvoudig opvouwt als je hem mee wilt nemen op vakantie. Daarnaast is het belangrijk dat een fietskar gordels heeft én waterdicht is. Sommige fietskarren beschikken tevens over opbergvakjes voor speelgoed en andere spulletjes die de kinderen bij de hand willen houden. Wil je de baby vervoeren in de fietskar? Koop dan een babyzitje voor de fietskar. Zo kan de baby lekker dutten terwijl jij aan het fietsen bent. Een babyzitje is een absolute must-have als je je kleintje veilig wilt vervoeren in de fietskar.

Welke accessoires heb je nodig voor de fietskar?

Voor sommige fietskarren koop je een losse adapter. Hiermee bevestig je de fietskar snel en eenvoudig aan verschillende fietsen. Wel zo fijn als jij en je partner ’s ochtends nog wel eens discussiëren over wie de kids naar de opvang gaat brengen. Andere accessoires die iedereen die met kinderen fietst nodig heeft, zijn fietstassen. Met kinderen neem je immers ontzettend veel spullen mee! Dankzij de fietstassen berg je de spullen probleemloos op. Goed om te weten: de meeste fietskarren zijn geschikt voor maximaal twee kinderen. Heb je meerdere kleintjes die je wilt vervoeren? Koop dan nog een los fietszitje in onze webshop.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.