Scapino pantoffels voor dames

We hebben momenteel geen artikelen meer van scapino, maar nog wel van andere merken...

misschien wil je zoeken naar

wat dacht je hiervan?

Houd je voeten warm met pantoffels voor dames van Scapino

Zit de 'r' weer in de maand? Dan is het tijd om nieuwe pantoffels voor dames van Scapino te shoppen! Je hebt de keuze uit verschillende modellen, waardoor er altijd een paar tussen zit dat jou goed past. Op deze pagina shop je onder andere warme Scapino Spaanse sloffen en leren pantoffels.

Waarom pantoffels of sloffen kopen?

Zodra het kouder wordt, dragen veel mensen thuis graag wat aan hun voeten. Het beste kies je in dit geval voor pantoffels of sloffen. Loop je met je sneakers door het huis, dan heb je de kans dat je de vloer beschadigt. Er kan namelijk een steentje of iets anders in de zool van je schoen vastzitten dat krassen geeft. Ook neem je veel vuil mee naar binnen wanneer je binnenshuis op schoenen loopt, waardoor je vaker moet schoonmaken. Die tijd gebruik je liever om lekker met je voetjes (in pantoffels) omhoog je favoriete series te kijken!

Thuis pantoffels van Scapino of sloffen dragen?

Pantoffels hebben een harde zool, terwijl sloffen zacht en flexibel zijn. Bied je je voeten graag extra steun? Kies dan voor Scapino leren pantoffels. Heb je de hele dag moeten staan of lopen en zijn je voeten pijnlijk? Dan zijn soepele sloffen van Scapino met een zachte voering prettiger.

Pantoffels of sloffen kopen – waar let je op?

Draag je graag dikke sokken in je pantoffels of sloffen? Kies dan eventueel voor een maatje groter. Je wilt niet dat je sokken en pantoffels te strak zitten. Hierdoor krijg je juist koude voeten. Overweeg ook het materiaal aan de binnenkant van de slof of Scapino pantoffel. Draag je niet vaak sokken? Kies dan voor een materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt aan je voeten!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.