POP top teaser image

ONLY flared jeans voor dames

28 Resultaten
Aanbevolen

28 Resultaten

ONLY flared jeans kopen bij wehkamp

Met een ONLY flared spijkerbroek ga je gracieus en hip door het leven. Kies jij voor een ONLY zwarte flared jeans of een ONLY flared jeans in grijs? Met een van onze blazers en een bijpassende blouse is je outfit helemaal af!

Een ONLY flared jeans staat voor vrouwelijke charme

De jeansbroeken van ONLY flair zijn goed aansluitend, zodat ze je silhouet benadrukken. De pijpen lopen naar beneden toe iets wijder uit. Dat verleent je benen een slanke look. De denimbroeken die van stretch gemaakt zijn, bijvoorbeeld onze ONLY wauw flared spijkerbroeken, zitten perfect. Je hebt ook de keuze om voor duurzaam stretchdenim te gaan. Daarnaast kies je voor zwart, blauw of grijs en voor regular waist of high waist.

ONLY flared, een jeans voor elke gelegenheid

Je draagt een ONLY flared broek op elk ogenblik van de dag en bij elke gelegenheid. Je gaat shoppen en je draagt je ONLY flared jeansbroek op sneakers. Ga je naar een feestje? Dan draag je deze jeans op pumps met hoge hakken. In de winter ga je ermee naar je werk en kies je voor laarzen. Draag ze op een jeans vest of een traditioneel vest; ze zijn altijd stijlvol en elegant.

Creëer diverse stijlen met je ONLY flared jeansbroek

Met een en dezelfde jeansbroek kleed je je telkens weer anders. Draag je blouse in je jeans of laat je T-shirt losjes over je jeans hangen. Een kort topje in de zomer of een lekker warme trui in de winter passen perfect bij deze jeansbroeken. Creëer contrasten met onze donkere black denim of ga ton-sur-ton met lichtblauwe jeans en een blauw vest en blouse. Op deze aansluitende jeansbroeken draag je zowel aansluitende bovenkleding als losse hemden en pulls. Met andere woorden: je creëert je eigen stijl, in elk seizoen en bij elke gelegenheid.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.