Slim fit jeans voor dames

247 Resultaten
Aanbevolen

247 Resultaten

Nieuwe spijkerbroek nodig? Bekijk onze slim fit jeans voor dames

Je hebt een grote collectie spijkerbroeken in je kast liggen, maar je draagt eigenlijk altijd dezelfde jeans. Heel herkenbaar! Die ene broek is gewoon jouw ultieme favoriet. Maar wat als deze spijkerbroek langzaam maar zeker begint te slijten? Wij helpen je om je nieuwe favoriete jeans te vinden. Bekijk onze slim fit jeans voor dames eens! Misschien zit jouw nieuwe lievelingsbroek hier wel tussen.

Wat is een slim fit jeans voor dames?

Er zijn verschillende pasvormen voor spijkerbroeken. Een van de populairste pasvormen is slim fit. Een slim fit spijkerbroek is een vrij strakke broek. De broek zit strak om de bovenbenen en loopt smal af. Niet comfortabel, zo’n strakke broek? Nee, hoor! Een slim fit jeans heeft namelijk altijd een grote hoeveelheid stretch. Hierdoor zit de strakke broek hartstikke lekker.

Het verschil tussen slim fit en skinny fit

Veel mensen halen slim fit jeans en skinny jeans door elkaar. Dat komt omdat beide jeans vrij strak zitten. Het belangrijkste verschil? De slim fit zit strak om de bovenbenen, maar niet om de enkels. Wel loopt deze pasvorm smal toe. Jeans met een skinny fit zitten strak om de bovenbenen en om de enkels. Deze jeans sluiten volledig aan.

Het verschil tussen slim fit en regular fit

Twijfel je tussen een slim fit jeans of een regular fit jeans? Dan is het goed om te weten wat het verschil is tussen deze pasvormen. Dat is vrij eenvoudig: een slim fit sluit strak aan op de bovenbenen. Ook bij de onderbenen zit deze pasvorm wat strakker, al sluit deze niet zo strak aan als bijvoorbeeld een skinny jeans. Een broek met regular fit zit minder strak en heeft een vrij losse pasvorm.

Het verschil tussen slim fit en super slim fit

Naast slim fit kennen we ook nog de pasvorm super slim fit. Je kunt deze pasvorm het beste vergelijken met de skinny fit. Ben je op zoek naar een spijkerbroek die volledig aansluit, ook bij de onderbenen? Neem dan een super slim fit of skinny fit. Wil je een model dat niet volledig op je benen aansluit, dan is de slim fit een goede optie.

Welke maat slim fit jeans moet ik bestellen?

Ga je voor het eerst een slim fit broek voor dames kopen? Dan is het goed om te weten welke maat je nodig hebt. Je kunt een spijkerbroek slim fit voor dames gewoon in je standaard maat bestellen. De maten van slim fit jeans worden namelijk gewoon gebaseerd op de standaard kledingmaten. Valt een bepaalde spijkerbroek iets groter of kleiner? Dan vermelden we dit altijd in de productomschrijving.

Bestel jouw slim fit jeans bij wehkamp

Shinen in een zwarte slim fit broek voor dames of een mooie slim fit jeans voor dames met high waist? Bekijk alle slim fit jeans in onze collectie en bestel jouw favoriet direct bij wehkamp. Wie weet wordt deze spijkerbroek wel jouw nieuwe favoriet!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.