The North Face jassen voor dames

13 resultaten
aanbevolen

13 resultaten

Voor elk seizoen een goede jas

Ben je graag buiten? Dan is het zaak om een goede jas te dragen die bescherming biedt tegen verschillende weersomstandigheden. Zo is het belangrijk dat een jas genoeg warmte biedt, maar ook moet hij bestand zijn tegen regen en wind. De jassen van The North Face voldoen aan deze eisen, waardoor je altijd lekker naar buiten kunt, weer of geen weer!

Divers aanbod jassen van The North Face

De The North Face jas voor dames is verkrijgbaar in verschillende modellen. Het ligt er namelijk maar net aan voor welk seizoen en voor welke activiteiten je een jas nodig hebt. Heb je ook de collectie truien en shirts van The North Face al bekeken?

The North Face winterjas voor dames

Vooral in de winter is het belangrijk om een echt goede winterjas te hebben. Een The North Face gewatteerde jas is zo’n jas waar je echt wat aan hebt als het buiten koud is. Zo heeft de The North Face gewatteerde jas dankzij zijn dikke voering een isolerende werking. Omdat de kwaliteit van deze kleding erg goed is, heb je van deze winterjas meerdere jaren plezier.

The North face ski jas voor dames

Een andere goede The North Face winterjas is de The North Face ski jas. Deze The North Face winterjas heeft alles wat je nodig hebt om goed voorbereid de piste op te gaan. Een voordeel van deze ski jas is dat je er ook tijdens je dagelijkse leven nog wat aan hebt. Zo doe je de jas in de winter aan als je een wandeling gaat maken.

The North face regenjas voor dames

Regen, regen en nog eens regen. Soms heb je van die dagen dat het lijkt alsof het alleen maar regent. Maar met een goede regenjas hoeft dit helemaal niet zo erg te zijn. Regen krijgt geen kans om door een regenjas van The North Face te gaan, en ook van de wind voel je vrijwel niets.

The North Face Quest jas voor dames

De The North Face Quest jas is een populair item en we snappen wel waarom! Deze The North Face jas voor dames is namelijk niet alleen waterdicht en waterafstotend, de jassen zijn ook nog gemaakt van ademend materiaal. Dit betekent dat je lichaamstemperatuur wordt gereguleerd, waardoor het altijd comfortabel voelt om deze jas te dragen.

Gun jezelf een jas die echt goed is

Elke vrouw verdient het om een jas te hebben waar ze echt wat aan heeft. Functionaliteit is belangrijk, maar daarnaast vinden veel vrouwen het ook belangrijk dat de jassen er mooi uitzien. Daarom zijn de jassen in verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld een The North face jas voor dames in het zwart of een The North Face jas in het blauw. Gun jezelf een goede winterjas en shop vandaag nog je nieuwe jas. Hou daarnaast ook de The North Face jas dames sale in de gaten!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.