Moscow jassen voor dames

7 Resultaten
Nieuwste collectie

7 Resultaten

Moscow kleding voor dames

Het eigenzinnige modemerk Moscow geeft al sinds 2008 vrouwen de mogelijkheid om zich in prachtige items van hoge kwaliteit te kleden. De mode van Moscow kenmerkt zich in de eerste plaats door het gebruik van non-colors: verwassen grijstinten en fraaie poederkleurige kleurnuances. Naast de hoofdcollectie, die onder andere bestaat uit jurken, broeken en shirts, brengt Moscow ook elk seizoen weer een fraaie jassencollectie.

Moscow jas voor dames lang of kort

De Moscow jas voor dames is net zoals de rest van de collectie het beste te omschrijven als eenvoudig, eigenzinnig en van hoge kwaliteit. De jassen zijn warm en ogen bescheiden, en dat maakt de jassen juist zo stijlvol. Het voordeel van de lange jassen van Moscow is dat de zachte stof van de jas voor een deel over de benen valt en daardoor extra warmte biedt. De Moscow jas in een kort model biedt daarentegen weer extra bewegingsvrijheid. Qua kleurgebruik is er bij de jassen gekozen voor natuurlijke tinten die je eenvoudig combineert. Zo is de Moscow jas in het blauw verkrijgbaar, maar ook in verschillende nude tinten.

Valt de Moscow jas groot of klein?

Een belangrijk kenmerk van de Moscow jas voor dames is de soepele en vrouwelijke pasvorm. Elke jas valt weer anders, maar over het algemeen vallen de jassen van Moscow precies goed.

Moscow dames jas sale

Je wil jezelf het liefst in de nieuwste collectie van Moscow hullen, maar soms zijn er nog een aantal prachtige items van Moscow in de sale verkrijgbaar. Dat is dan een perfecte kans om een mooie jas van Moscow voor minder geld te bemachtigen. Wees er wel snel bij, want het is heel goed mogelijk dat uitgerekend jouw maat binnenkort uitverkocht is!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.