Levi's jassen voor dames

17 Resultaten
Aanbevolen

17 Resultaten

Een Levis jas voor dames koop je bij wehkamp

Iedereen kent de geschiedenis van Levi’s wel. Het begon allemaal met de eerste echte jeans. Inmiddels bestaat de Levi’s collectie al lang niet meer uit alleen spijkerbroeken. Van je favoriete spijkerbroekenmerk koop je ook een Levis jeans jas voor dames.

Een spijkerjack van Levi’s in verschillende kleuren

Spijkerbroeken zijn er tegenwoordig in heel veel kleuren. Dat geldt ook voor de Levi's spijkerjas voor dames. Koop je levi's spijkerjas in het zwart bij wehkamp. Zo’n jas combineert met alles. Je draagt je jas in het voorjaar en het najaar buiten, maar ook in de winter maakt hij binnen je sportieve look compleet, samen met een kleurige top. Zoek je een duurzaam ontwerp? Kies dan voor een jeansstof waarvoor tijdens het productieproces minder water is gebruikt. Ook in duurzame jeansstoffen heb je binnen onze Levis-collectie meer dan voldoende keus uit verschillende kleuren en modellen jassen. Van trenchcoat tot een vlot jack.

Levis: meer dan spijkerjassen

Een Levi’s spijkerjas voor dames mag in je kledingkast niet ontbreken. Bij wehkamp vind je nog veel meer jassen voor dames van Levi’s. In de winter blijf je lekker warm met een gewatteerde winterjas. Met een Levi's winterjas voor dames hoef je nooit meer over de kou te klagen. Als je dacht dat een Levis jas voor dames er alleen is voor de casual look, dan heb je het mis. Met een Levi’s mantel kom je prima voor de dag op kantoor.

Oog voor detail

Waar Levi Strauss al met zorg en veel oog voor detail de eerste spijkerbroek bedacht, letten de ontwerpers van nu nog steeds op de kleine dingen. Die maken de jassen van Levi’s net wat mooier en wat praktischer. Zoek jij ook altijd naar een opbergplek voor je sleutels en je telefoon? Dankzij de handige borstzakken en steekzakken in de spijkerjasjes kan je in je jas van alles kwijt. Je hoeft echt niet altijd een aparte tas mee te nemen. Zo heb je je handen vrij. De mooie knopen of een comfortabele teddyvoering maken je jas helemaal af. De ontwerpers weten wat fijn is aan een jas.

Koop je Levi spijkerjas voor dames in de sale

Een Levi's spijkerjas voor dames vind je ook in onze koopjeshoek. Dagelijks hebben wij aantrekkelijke aanbiedingen die wij geregeld verversen. Zo koop je hier vast een Levi's zomerjas voor het volgende seizoen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.