Superdry winterjassen voor dames

Trotseer de winter met jouw Superdry winterjas

Winter is coming! De bladeren vallen van de bomen, de dagen worden korter en het wordt langzaam maar zeker steeds kouder. Is de winter jouw favoriete seizoen of schiet je bij het idee van dit seizoen al in een winterdepressie? Hoe dan ook, om de winter te trotseren heb je een goede winterjas nodig. Op deze pagina vind je onze collectie Superdry winterjassen voor dames.

Maak kennis met Superdry

Superdry is een Brits kledingmerk met een unieke stijl. Dit merk combineert namelijk drie stijlen met elkaar: vintage americana, Japanse graphics en de traditionele Britse stijl. Door de jaren heen heeft Superdry een grote naam opgebouwd, ook in Nederland. Dat is niet zo vreemd, want Superdry verkoopt trendy kleding van uitstekende kwaliteit.

Verschillende soorten winterjassen

Wil je een Superdry winterjas voor dames kopen? Dan heb je de keuze uit diverse modellen. We zetten de populairste modellen kort voor je op een rijtje:

  • De Superdry parka voor dames. Deze jas is gevoerd en daarom lekker warm. Wat de jas onderscheidt, is de capuchon met imitatiebont. Je kunt deze jas als winterjas gebruiken, maar ook als jas voor in de herfst.
  • De Superdry gewatteerde jas voor dames. Deze jas wordt ook wel de Superdry donsjas voor dames genoemd. Waarom? De jas is gevoerd met het zachtste en warmste dons.
  • De Superdry waterdichte jas voor dames. Deze jas biedt de beste bescherming tegen nattigheid. Ideaal als je regelmatig buiten te vinden bent, bijvoorbeeld omdat je altijd op de fiets naar je werk gaat.

Tips om de perfecte winterjas te kopen

Welke Superdry winterjas voor dames past het beste bij jou? Wij geven je graag enkele tips om de perfecte winterjas te kopen:

  • Bepaal welk model winterjas jouw voorkeur heeft. Is dit de parka, de gewatteerde donsjas of de waterdichte jas?
  • Bepaal of je een kort of langer model winterjas wilt kopen. Superdry heeft winterjassen van diverse lengtes in de collectie.
  • Bepaal welke kleur jouw winterjas moet worden. Een winterjas gaat langer dan één seizoen mee, dus kies idealiter een kleur die je over een jaartje ook nog leuk vindt. Wat dacht je van een Superdry winterjas voor dames in het blauw?

Je kunt de filters aan de linkerkant van deze pagina gebruiken om snel en gemakkelijk de perfecte winterjas te vinden.

Met korting de winter in? Check onze Superdry sale

Een voordelige Superdry winterjas voor dames? Die vind je in onze Superdry outlet. In onze Superdry winterjas voor dames in de sale kun je 20, 30 of zelfs 50 procent korting krijgen op jouw gloednieuwe winterjas. Jij blij, maar je bankrekening ook!

Yes, laat de winter maar komen

Komen de koude, donkere en barre wintermaanden steeds meer in de buurt? Bereid je dan goed voor en bestel jouw Superdry jas voor dames nu alvast. Als het echt koud begint te worden, ben jij goed voorbereid met je Superdry gewatteerde jas voor dames. Laat die winter maar komen, jij kan het hebben!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help