Overzicht

53 Resultaten
Aanbevolen

53 Resultaten

Een echte classic: de Mango blazer

Iedere vrouw heeft zo haar favorieten in de kast hangen. Het ene kledingstuk draag je nu eenmaal vaker dan het andere. Wil jij een nieuwe item toevoegen aan je collectie met favoriete kledingstukken? Bestel dan een Mango blazer. Dat is een echte classic! Leuk bij iedere outfit, geschikt voor iedere stijl en perfect voor iedere stylish lady.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

De blazers van Mango zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Op zoek naar een blazer met een basic kleur? Bestel dan een Mango blazer in zwart of een witte blazer van Mango. Ook prachtig: een Mango blazer in beige. Zeker in het voorjaar en in de zomer komt dit item van pas.

Heb je voldoende basics in je kast hangen en ben je juist op zoek naar een opvallend item? Bestel dan een groene blazer van Mango. Met dit trendy item val je gegarandeerd op. Bestel een donkergroene blazer voor het najaar en een lichtgekleurd model voor de zomer.

Outfitinspiratie nodig? Lees de tips van onze fashion experts

Geen idee hoe je jouw Mango blazer voor dames moet combineren? Onze fashion experts geven je tips:

  • Voor een zakelijke outfit combineer je jouw Mango blazer voor dames met een pantalon of kokerrok. Maak je look af met pumps of stijlvolle instappers.
  • Een casual look? Combineer je nieuwe blazer met een leuke spijkerbroek. Tip: de pastelgroene blazers van Mango staan prachtig bij een witte spijkerbroek.
  • Naar een feestje in de zomer? Neem je blazer mee voor als het wat kouder wordt. Een blazer staat mooi op een spijkerbroek, maar ook op een jurk of rok.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Bestel een Mango blazer voor dames, ga voor je spiegel staan en voor je het weet, heb je tien leuke outfits samengesteld.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help