Grijze blazers voor dames

49 Resultaten
Aanbevolen

49 Resultaten

Altijd goed: een grijze blazer voor dames

Je hebt een kledingkast vol geweldige items, maar toch heb je iedere dag hetzelfde probleem. What to wear? Al die amazing items in je kast, maar je komt er nog steeds niet uit. Wat jij nodig hebt? Een veelzijdig en trendy item dat je altijd kunt dragen. Waar je ook naartoe gaat, wat je ook gaat doen en wat je mood ook is! Wehkamp tipt: de grijze blazer voor dames.

Veelzijdig, subtiel en vrouwelijk

Een grijs colbert voor dames is erg veelzijdig. Dit kledingstuk kun je namelijk met vele verschillende items in je kast combineren. Ga je voor een casual look? Combineer je blazer dan met een spijkerbroek en een simpele top. Liever een zakelijke look? Dan draag je jouw blazer met een pantalon en een basic blouse. Lekker opvallen? Ook dat kan met een grijze blazer! Draag een grijs geruite blazer voor dames en combineer deze met kleurrijke kleding, zoals een top met felgekleurde accenten. Wedden dat je opvalt in het straatbeeld?

Een korte of lange blazer

Een uni grijs colbert bestellen? Dan heb je de keuze uit korte of lange modellen. Een korte blazer komt tot op je taille. Een lange blazer in grijs voor dames komt tot op of zelfs net iets onder je billen. De grijze blazer voor dames lang is de afgelopen jaren erg in populariteit gegroeid.

Fifty shades of grey

Je kiest niet alleen de lengte van je nieuwe blazer, maar ook de specifieke kleur. Want zoals je in het boek over multimiljonair Christian Grey kunt lezen, zijn er wel fifty shades of grey. Je kunt bijvoorbeeld een donkergrijze blazer bestellen, maar ook voor een lichtgrijze blazer voor dames kiezen. Bestel je een geruite blazer? Dan krijg je een item met meerdere tinten grijs. De combinatie van deze diverse kleurtinten geeft de blazer een classy en wat meer diepgaande uitstraling.

Waar wacht je nog op? Shoppen maar!

Iedere dag een kledingcrisis? Maak daar een eind aan en bestel een sweat blazer voor dames in het grijs bij wehkamp. Deze blazer kun je met alle items in je kast combineren. Zo hoef je nooit meer uren voor je kast te staan, voordat je eindelijk de deur uit kunt. Met een grijze blazer zie je er altijd op en top trendy uit, ook zonder hier enige moeite voor te doen. Echt effortlessly classy!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën