Groene blazers voor dames

104 Resultaten
Aanbevolen

104 Resultaten

Groene blazers voor dames

Wellicht heb je al groen in je kledingkast hangen, maar waarom is nu juist een groene blazer zo’n geweldig item? De kleur groen is geschikt voor zowel formele als casual gelegenheden, net zoals de blazer. Wil jij een veelzijdig jasje? Dan is de groene blazer voor dames dus echt wat voor jou!

Hoe draag je een blazer?

Een blazer is in de zomer als jasje te gebruiken op de wat frissere dagen. Draag er een longsleeve onder en doe een sjaaltje om als het nog wat kouder wordt. Natuurlijk is de blazer niet zomaar een jasje dat je warm houdt – het is op de eerste plaats een echt fashion item. Het staat super leuk in combi met een shirt, een spijkerbroek en pumps of sneakers. Zo creëer je een populaire casual outfit. Bezoek je een formeel evenement of ga je naar werk? Een pantalon of een kokerrok met nette schoenen laten de blazer tot zijn recht komen!

Welke groene blazer voor dames moet ik kiezen?

Dat is natuurlijk grotendeels afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Kijk alleen ook even wat je al in je kast hebt hangen. Zie je veel lichte kleuren in je garderobe? Dan is een mintgroen jasje voor dames waarschijnlijk een goede keus. Een donkergroene blazer voor dames of een olijfgroene blazer voor dames kan ook mooi staan op lichte kleuren, maar een te groot contrast brengt je outfit mogelijk uit balans. Donkergroen staat prachtig op bijvoorbeeld een zwarte of grijze jurk. Let ook op de lengte. Een lange blazer in het groen staat in de regel mooi bij vrouwen met een relatief kort bovenlichaam, terwijl vrouwen met een langer bovenlichaam juist gebaat zijn bij een korter jasje. Heb jij je perfecte jasje al gespot? Bestel dan vandaag nog!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën