Harde schijven

35 resultaten
aanbevolen

35 resultaten

Met een harde schijf je data veilig opgeborgen

Een externe harde schijf brengt veel voordelen met zich mee. Dankzij dit apparaat hoef je namelijk niet je hele laptop mee te nemen als je graag bestanden of foto's bij de hand wilt hebben en heb je extra opslagruimte als er geen ruimte meer is op je laptop of telefoon. En wat dacht je van die regelmatige back-ups van de harde schijf van de pc die zo belangrijk zijn om geen belangrijke bestanden te verliezen? Ook daar heb je een harde schijf, ook wel externe HDD, voor nodig.

Hoeveel data wil je opslaan?

Een harde schijf kopen biedt dus veel voordelen, maar weet je wel welke harde schijf je nodig hebt? Bij ons kun je namelijk kiezen tussen een externe harde schijf 1 tb en externe harde schijf 2 tb. Het verschil zit 'm in de ruimte die de harde schrijf heeft voor databestanden. Een 2 tb schijf heeft meer ruimte dan een 1 tb schijf. Let dus goed op de hoeveelheid ruimte die je nodig hebt als je een harde schijf gaat kopen. Hoef je niet direct een nieuwe harde schijf? Bespaar dan geld door op een externe harde schijf in de aanbieding te wachten.

Veel meer dan alleen een externe harde schijf bij wehkamp

Behalve een HDD kopen, kun je bij ons ook SSD harde schijven of USB-sticks aanschaffen. Bedenk dus of het tevens handig is om naast een HDD schijf ook andere apparatuur voor dataopslag te kopen. Soms kan het namelijk verstandig zijn om belangrijk bestanden op verschillende harde schijven op te slaan, zodat je echt zeker weet dat je je belangrijkste foto's, video's en tekstbestanden nooit verliest.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.