Bluetooth-adapters

Onze bluetooth-adapters zorgen ervoor dat je je apparaten altijd kunt verbinden via bluetooth. Wanneer je bijvoorbeeld je laptop of computer met je smartphone wil verbinden, kun je dat heel handig via een bluetooth-verbinding doen. Als je laptop of computer geen bluetooth-ontvanger heeft, kun je een losse bluetooth-adapter aansluiten. Een bluetooth-adapter zorgt er dan voor dat je alsnog je bluetooth-apparaten, zoals je smartphone, kunt verbinden met je computer of laptop.

Bluetooth-adapter

Er zijn diverse manieren waarop apparaten draadloos met elkaar kunnen communiceren. Op korte afstand is bluetooth een goede optie. Dat is de reden dat er vaak via bluetooth-adapters data wordt verzonden van computers naar smartphones en andersom. Ook een headset om handsfree mee te bellen maakt vaak gebruik van bluetooth. Wil je zelf ook verbindingen tot stand brengen tussen je computer en andere apparaten die hiervoor geschikt zijn? Dan hebben wij een bluetooth-adapter waarmee je dat kunt realiseren. Je weet dat je bij wehkamp.nl altijd kiest voor een optimale prijs/kwaliteitverhouding, een uitstekende service en een heel eenvoudig bestelproces!

Verschillende bluetooth-adapters om uit te kiezen

Sitecom heeft met de Bluetooth 2.0 USB Micro Adapter een snel en veelzijdig stuk hardware op de markt gebracht. Al je randapparaten die beschikken over bluetooth-techniek kun je hiermee draadloos benaderen. Je kunt met een snelheid tot 3 Mbps bestanden verzenden en zelfs multitasken is mogelijk binnen een afstand van 10 meter. Muziekbestanden kopiëren, foto’s uitwisselen en deze printen, dat kan allemaal met een bluetooth-adapter. Het voordeel van deze adapter is dat hij zeer compact is, volledig backwards compatibel is en dat hij weinig energie verbruikt. Precies wat je als mobiele gebruiker nodig hebt. Een andere bluetooth-adapter die we voor je in ons assortiment hebben opgenomen is de Marantz RX101. Zo lang de apparaten waarmee je wilt communiceren het bluetooth-protocol A2DP ondersteunen, kun je allerlei data verzenden en ontvangen. Sluit hem aan op de M-XPort om het draadloze signaal te verzenden naar de receiver, versterker, miniset of audiospeler. Opladen gebeurt automatisch. Handig!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.