Little Dutch blokken

6 resultaten
aanbevolen

6 resultaten

Maak jouw kleine blij met de Little Dutch blokken van wehkamp

Als je baby een maand of zes is, zal hij of zij het heel leuk vinden om met Little Dutch houten blokken te spelen. Ze zijn groot genoeg om zelf op te pakken en je kindje zal ze echt aan een onderzoek onderwerpen. De kleine zal eraan voelen en sabbelen, want dat is de manier waarop een kind de wereld ontdekt. Het materiaal is volkomen veilig en robuust genoeg om die grijpgrage handjes te overleven.

Goed voor urenlang speelplezier

Kinderen kunnen tijden met houten blokken spelen. Ze laten hierin hun creativiteit de vrije loop en gaan helemaal op in hun spel. De Little Dutch blokkentrein in het blauw rijdt de hele kamer rond. Dan verandert je kleine de wagons om daarna weer verder te rijden. Zoek je een Little Dutch blokkentrein in het roze? Die hebben wij ook in onze wehkamp-collectie. De andere speelgoedvoertuigen van Little Dutch maken het wagenpark compleet. Houten blokken zijn niet alleen leuk. Ze helpen je kleintje de motoriek te ontwikkelen. Zijn of haar spieren worden er sterker van. Stapelen is nog niet zo eenvoudig. Wat je ogen zien, leren je handen bouwen. Dat is een hele klus!

Blokken van Little Dutch als kraamcadeau

In de kraamtijd wordt een pasgeboren baby vaak bedolven onder de cadeaus. Het is dan lastig om een origineel cadeau te geven. Een blokkentoren van Little Dutch is een origineel kraamcadeau waar het kindje als het wat groter is veel plezier aan zal beleven. Kijk ook eens bij de Little Dutch knikkerbaan. Vanaf een jaar kunnen kleintjes al met deze baan spelen. De knikkers zijn van hout en zijn zo groot dat je niet bang hoeft te zijn dat de kleine zal stikken als hij of zij ze in de mond wil stoppen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.