Walra hoeslakens

12 Resultaten
Aanbevolen

12 Resultaten

Waarom je een Walra hoeslaken nodig hebt

Ben jij de trotse eigenaar van een matras met topper? Of slaap jij als een heuse koning of koningin op een extra hoog of (verstelbaar) split matras? Dan heb jij een Walra hoeslaken nodig in je linnenkast. Een luxe Walra hoeslaken van katoen of jersey is namelijk zacht, ademend, comfy en speciaal ontworpen voor alle 'niet zo standaard' matrassen. Het hoeslaken is bovendien verkrijgbaar in verschillende subtiele kleuren en tinten. Hierdoor past je Walra hoeslaken van jersey of katoen altijd perfect bij de rest van je beddengoed.

Snel en eenvoudig een Walra hoeslaken van jersey of katoen scoren

Een Walra hoeslaken van katoen of jersey scoren doe je snel en eenvoudig met behulp van onze zoekfilter. Zoek bijvoorbeeld op alle hoeslakens speciaal voor een splitbed of tweepersoonsbed. Heb je een hoger matras? Selecteer dan op een Walra hoeslaken extra hoog, speciaal voor een matras van 30 centimeter. Tot slot sorteer je gemakkelijk alle hoeslakens op maat of type. Vink bijvoorbeeld een Walra hoeslaken van 160x200 aan of bekijk welk Walra hoeslaken voor de topper geschikt is. Zo vind je binnen mum van tijd een geweldig hoeslaken voor je bed.

Extra lang genieten van je nieuwe hoeslaken

Bekijk altijd even welke Walra hoeslakens in de aanbieding zijn als jij wilt besparen op je aankoop. Zo houd je bijvoorbeeld geld over voor een goed boek om te lezen in je fijne bed. Bestel je je Walra hoeslaken voor een topper, splitmatras of extra hoog matras vandaag? Dan bezorgen wij je pakket morgen al. Lees wel altijd even de wasvoorschriften en was het hoeslaken voordat je hem in gebruik neemt. Je zult zien dat je zo extra lekker slaapt én langer geniet van je nieuwe aankoop. Heb je vragen? Dan kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.