Zwarte kinderbedden

Een goed bed is belangrijk voor de nachtrust en een mooi bed is goed voor een sfeervolle slaapkamer. Met onze collectie kinderbedden in zwart sla je twee vliegen in ��n klap. Wehkamp heeft een ruime collectie van verschillende modellen voor kleine en grote kinderen. Bekijk, kies en bestel direct je favoriet.

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Een stijlvol ingerichte kamer met een kinderbed in zwart

Het is belangrijk dat je samen met je kind kiest voor een inrichting van de kinderkamer waar je kleintje zich prettig in voelt. Er wordt geslapen, gespeeld en huiswerk gemaakt, en dat lukt het beste op een veilige plaats. Voor een goede nachtrust is een goed bed ook zeker belangrijk. Met onze collectie zwarte kinderbedden kies je voor zowel een stijlvol als een comfortabel model. Houd je er rekening mee dat bedbodems en matrassen normaal gesproken niet bij het bed worden meegeleverd. Voor een compleet bed moet je dit dus nog bijbestellen.

Kinderbedden voor grote en kleine kinderen

Baby's slapen in een wieg of ledikant, maar wanneer je kind de leeftijd van een jaar of 2 bereikt, kan je de overstap maken naar een peuterbed. Een peuterbed in zwart is voorzien van uitvalbescherming. Hiermee maak je de overgang van het veilige ledikant naar een bed waar een kindje makkelijker uitvalt een stuk soepeler. Grotere kinderen hebben nog meer keuze uit verschillende soorten bedden in zwart. Een bedbank is bijvoorbeeld overdag een fijne plaats om met vrienden op te chillen. Heeft je kind een kleine kamer of wil je de ruimte slim indelen, dan kun je ook kiezen voor een hoogslaper in het zwart. Onder een hoogslaper heb je dan speel- of opbergruimte en ruimte voor eventueel een bureau. Een mooie tussenstap is de halfhoogslaper, die eventueel met opbergbakken te verkrijgen is.

Een kinderbed in zwart bestellen bij wehkamp

Een kinderbed is snel en makkelijk gevonden binnen het ruime aanbod in de online shop van wehkamp. Ontdek de verschillende merken. Voor iedere smaak en wens is er wel een passend bed te vinden. En omdat wij als geen ander begrijpen dat je kind niet kan wachten tot het in zijn of haar nieuwe bed kan slapen, hoef je nooit lang op je bestelling te wachten. Alvast veel plezier met het nieuwe bed!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.